Búvártanoda | buvartanoda.hu

Advanced Open Water Diver haladó búvártanfolyam


Megszeretted a búvárkodást és szeretnél többet tudni, mélyebbre merülni?

Az alapfokú tanfolyam elvégzése után itt teheted meg a következő lépést ahhoz, hogy gyarapítsd tudásod a búvárkodásról.

Milyen előfeltételek szükségesek a búvártanfolyam elvégzéséhez?

Padi Open Water Diver minősítéssel, vagy más képzési szervezettől származó minősítő bizonyítvánnyal kell rendelkezned. (Ez igazolt alapszintű légzőkészülékes minősítést jelent, legalább négy nyílt vízi gyakorló merüléssel.)

Miből áll az AOWD tanfolyam?

Két kötelező (navigációs, mélységi) és három szabadon választott merülésből. A merüléseket elméleti felkészítés előzi meg, mely végén egy tudásáttekintőt tölt ki minden hallgatónk. A szabadon választott merülések kiválasztásánál az elsődleges szempont tanulóink érdeklődési köre. Legkedveltebb választható merülések: hajóról, csúcsteljesítményű lebegőképesség, roncs, éjszakai, áramlat.

Mire jogosít fel a tanfolyam elvégzése?

Merülőtársaddal önállóan búvárkodhatsz, 30 méter mélyre merülhetsz, hivatásos felügyelet nélkül. 


Mennyibe kerül a tanfolyam?

Az AOWD tanfolyam elméleti és gyakorlati képzésének ára 49.000.- forint + 55 EURO kártyadíj, amely tartalmazza a tananyagot is.  A fenti ár nem tartalmazza a külföldi merülések, az utazás és szállás költségeit.


Miért érdemes elvégezni a haladó búvártanfolyamot?

Nemcsak a medencében szeretnél merülni, hanem szívesen szintet lépnél, és önállóan búvárkodnál nyílt vizen is? Utazz és fedezd fel az óceánokat, tengereket, de előbb szerezd meg az új minősítésedet! Az ehhez a tudáshoz szükséges oktatást mi is biztosítjuk, csak jelentkezz haladó búvártanfolyamunkra!

Mit kell tenned, hogy a búvárkodásban jártass lehess? A haladó búvártanfolyamon három különböző merülés teljesítésével megkapod a PADI Adventure Diver minősítést, de kicsivel több idő és energia ráfordítással a PADI Advanced Open Water Diver minősítést is megszerezheted, ami pedig öt különböző kalandmerülést foglal magába.

A kalandmerülések között található többek között a roncs búvárkodás, az éjszakai búvárkodás, a mélymerülés vagy fotózással összekapcsolt búvárkodás is, a sor ráadásul még nem teljes. Ha vonz a mélység és szívesen felfedeznéd, hogy mit rejt a víz éjszaka, nappal, felfedeznéd a tengermély titkait, keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, és jelentkezz haladó búvártanfolyamunkra!