Búvártanoda | buvartanoda.hu

Advanced Open Water Diver haladó búvártanfolyam


Megszeretted a búvárkodást és szeretnél többet tudni, mélyebbre merülni?

Az alapfokú tanfolyam elvégzése után itt teheted meg a következő lépést ahhoz, hogy gyarapítsd tudásod a búvárkodásról.

Milyen előfeltételek szükségesek a búvártanfolyam elvégzéséhez?

Padi Open Water Diver minősítéssel, vagy más képzési szervezettől származó minősítő bizonyítvánnyal kell rendelkezned. (Ez igazolt alapszintű légzőkészülékes minősítést jelent, legalább négy nyílt vízi gyakorló merüléssel.)

Miből áll a tanfolyam?

Két kötelező (navigációs, mélységi) és három szabadon választott merülésből. A merüléseket elméleti felkészítés előzi meg, mely végén egy tudásáttekintőt tölt ki minden hallgatónk. A szabadon választott merülések kiválasztásánál az elsődleges szempont tanulóink érdeklődési köre. Legkedveltebb választható merülések: hajóról, csúcsteljesítményű lebegőképesség, roncs, éjszakai, áramlat.

Mire jogosít fel a tanfolyam elvégzése?

Merülőtársaddal önállóan búvárkodhatsz, 30 méter mélyre merülhetsz, hivatásos felügyelet nélkül.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

Az AOWD tanfolyam elméleti és gyakorlati képzésének ára 49.000.- forint + 55 EURO kártyadíj, amely tartalmazza a tananyagot is.  A fenti ár nem tartalmazza a külföldi merülések, az utazás és szállás költségeit.
Miért érdemes elvégezni a haladó búvártanfolyamot?

Nemcsak a medencében szeretnél merülni, hanem szívesen szintet lépnél, és önállóan búvárkodnál nyílt vizen is? Utazz és fedezd fel az óceánokat, tengereket, de előbb szerezd meg az új minősítésedet! Az ehhez a tudáshoz szükséges oktatást mi is biztosítjuk, csak jelentkezz haladó búvártanfolyamunkra!

Mit kell tenned, hogy a búvárkodásban jártass lehess? A haladó búvártanfolyamon három különböző merülés teljesítésével megkapod a PADI Adventure Diver minősítést, de kicsivel több idő és energia ráfordítással a PADI Advanced Open Water Diver minősítést is megszerezheted, ami pedig öt különböző kalandmerülést foglal magába.

A kalandmerülések között található többek között a roncs búvárkodás, az éjszakai búvárkodás, a mélymerülés vagy fotózással összekapcsolt búvárkodás is, a sor ráadásul még nem teljes. Ha vonz a mélység és szívesen felfedeznéd, hogy mit rejt a víz éjszaka, nappal, felfedeznéd a tengermély titkait, keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, és jelentkezz haladó búvártanfolyamunkra!