Búvártanoda | buvartanoda.hu

Adventure Diver haladó búvártanfolyam

Megtetszett a búvárkodás és szeretnél tovább haladni?

Az Adventures in Diving búvártanfolyam elvégzése során megszerezhető mind az Adventure Diver, mind
az Advanced Open Water Diver minősítés.
Ha teljesíted bármelyik három kalandmerülést, megkaphatod a PADI Adventure Diver minősítést. Ha teljesíted a Deep Adventure Dive-ot, az Underwater Navigation Adventure Dive ot és még másik három kalandmerülést, azaz összesen ötöt, megkaphatod az Advanced Open Water Diver minősítést.

Miért érdemes választani a PADI Adventure Diver-t?

Ugye mindig ki akartad próbálni a víz alatti fényképezést a búvárkodás során? Hát a roncsbúvárkodást? Most itt az alkalom, hiszen ízlésed szerint kiválaszthatsz három merülést, kipróbálhatod, hogy mi tetszik neked, és így otthonosabban érzed magad a vízben, megerősíted víz alatti készségeidet, és jobban élvezheted a búvárkodást, mint valaha is.

Mit kell tenned a kezdéshez?

Rendelkezned kell PADI Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver búvártanfolyam elvégzéséről szóló minősítéssel (vagy más szervezet által kiadott minősítő bizonyítvánnyal)
Minimális életkor: 15 év (PADI Junior Open Water Diver minősítés megléte esetén 10 év)

Mit fogsz csinálni?

Ez a minősítés az alábbi kalandmerülések közül hármat foglal magában:
10 évnél idősebb búvár számára elérhető specialitások:
AWARE - Fish Identification Underwater Naturalist búvár
Boat Underwater Navigator búvár
Peak Performance Buoyancy búvár
Underwater Photography búvár
További specialitások 12 évnél idősebb búvár számára:
Altitude Multilevel búvár
Deep búvár
Night búvár
Dive Propulsion Vehicle (DPV) búvár
Search and Recovery búvár
Drift Diving búvár
Underwater Videography búvár
Dry Suit búvár
Wreck búvár

Mennyi időt vesz igénybe a búvártanfolyam elvégzése?

Ajánlott tanfolyami óraszám: 9
Minimális nyílt vízi képzés: három merülés

Részvételi díj: 42.000 Ft + 55 EURO kártyadíjAdventure Diver haladó búvártanfolyam: ha fejlődni szeretnél!  

A búvárkodás egyike azoknak a tevékenységeknek, amiket szakember iránymutatása mellett kell megtanulni. Aki szeretne minél profibb szintet elérni, annak folyamatosan képeznie kell magát. A búvárkodás is ezek közé a tevékenységek közé tartozik.

Adventure Diver haladó búvártanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik már belekóstoltak a búvárkodásba, de még nem tanultak meg mindent, amire szükségük van a biztonságos búvárkodáshoz, és szeretnék továbbfejleszteni a tudásukat.

Az Adventure Diver haladó búvártanfolyam kiváló lehetőség a még kezdő búvároknak, mert szakmailag kiemelkedő tudással és releváns tapasztalattal rendelkező oktatók tanítják meg nekik a merülés és búvárkodás trükkjeit. Minden tanuló kiválaszthatja, hogy melyik három merüléssel szeretne megismerkedni.

Ne hagyd ki a lehetőséget, és iratkozz be hozzánk! Lépj kapcsolatba kollégáinkkal a weboldalunkon megtalálható elérhetőségeinken, és érdeklődj az Adventure Diver haladó búvártanfolyam kezdő dátumáról!
Haladó búvártanfolyamok: fejleszd tovább nálunk a tudásod!

A búvárkodás manapság rendkívül népszerű hobbi, nem véletlenül, hiszen a tengerek titokzatos világa rengeteg embert vonz. Sokan lelkesen belevágnak a kezdő búvártanfolyamokba, elvégzésük után azonban nem mindenki tudja, hogy hol lenne érdemes folytatni tudásuk fejlesztését. Amennyiben Te is választás előtt állsz, és szeretnéd igazi profikkal továbbképezni magadat, vegyél részt haladó búvártanfolyamunkon!

Haladó búvártanfolyamunk tökéletes választás azok számára, akik valóban a maximumot akarják magukból kihozni. A foglalkozásokat hivatásos búvároktatók tartják, akiknek a legfőbb céljuk, hogy minél több hasznos elméleti és gyakorlati tudást adhassanak át. Segítenek, hogy fejlődhess, elmélyíthesd a tudásod, így hamarosan Te is a profik között találhatod majd magad. Többféle kalandmerülést kínálunk haladó búvártanfolyamainkon, így megismerkedhetsz az általad kiválasztott merüléstípusokkal. Akár éjszakai vagy mély merülésen is részt vehetsz, tanulóink közül sokan kedvelik ezeket az opciókat. A foglalkozások során izgalmas trükköket tanulhatsz az oktatóktól, és továbbfejlesztheted a kezdő tudásodat. Bármelyik típust is választod, az órák roppant mozgalmasak lesznek, garantáljuk, hogy minden percüket élvezni fogod. Biztos lehetsz abban is, hogy pluszt adnak hozzá a már meglévő tudásodhoz is. A haladó búvártanfolyamokon lehetőség van a kísérletezésre. A foglalkozásokat kedvező áron biztosítjuk a tanulók számára. Ha van olyan ismerősöd, barátod, akiről tudod, hogy a kezdő tudását régóta fejlesztené, lepd meg őt haladó búvártanfolyamunk valamelyikével!

Ne hagyd, hogy elvesszen a megszerzett kezdő tudásod, hanem fejleszd, bővítsd tovább, azért, hogy Te is részese lehess később egy nagyobb kalandnak a tengerek mélyén! Ismerkedj meg búvártanfolyamainkkal, és válaszd ki a számodra legszimpatikusabb opciót, majd jelentkezz! Weboldalunkon részletesebben is olvashatsz a foglalkozásainkról. Ha jelentkeznél vagy kérdéseid lennének, bátran keress bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel tájékoztatnak a legfontosabb tudnivalókról.