Búvártanoda | buvartanoda.hu

Deep Specialist Diver búvártanfolyam

Miért válaszd a PADI Deep Diver búvártanfolyamot?
 
A Deep Diver Specialty búvártanfolyam életre szóló alkalmat kínál - a mélységi merülést - , hogy olyan dolgokat láthass, amiről mások csak álmodnak.

Mit kell tenned a kezdéshez?
Rendelkezned kell PADI Adventure Diver minősítéssel (vagy más szervezettől származó minősítő bizonyítvánnyal)
Minimális életkor: 15 év

Mit fogsz csinálni?
Megtanulod a mélységi merülések tervezését, szervezését, eljárásait, technikáit és veszélyeit. Ezt a tudást teszed próbára, a négy nyílt vízi merülés során, amelyek mélységtartománya 18-30 m.

Mennyi időt vesz igénybe?
Ajánlott tanfolyami óraszám: 24 óra
Minimális nyílt vízi képzés: két nap alatt négy merülés

Részvételi díj: 39.000 forint + 55 EURÓ kártyadíj

Deep Specialist Diver búvártanfolyam a mély vizek szerelmeseinek

Deep Specialist Diver búvártanfolyam - ha vonz a mélység!

A búvárkodást - ahogy minden mást is - az alapoktól kell elkezdeni, és egy kezdő, de akár még egy haladó számára is vannak olyan dolgok, amelyeket nem tehet meg. A valódi mélység elérése például ilyen, hiszen minél veszélyesebb, annál több gyakorlatot, illetve speciális képzést is igényel. A Deep Specialist Diver búvártanfolyam azoknak szól, akik már rég túlestek az első szárnypróbálgatásokon, és szeretnének mélyebbre merülni a már megszokottnál.

Amennyiben már rendelkezel az Adventure Diver minősítéssel, illetve elmúltál 15 éves, és mindennél jobban vonz a mélység, jelentkezz hozzánk a Deep Specialist Diver búvártanfolyamra, amelynek során mindent megtanulhatsz, amire a mélységi merüléshez szükséged lehet, és gyakorlatot is szerezhetsz tapasztalt oktatóink közreműködésével!

Amennyiben bővebb információra lenne szükséged a Deep Specialist Diver búvártanfolyammal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!