Búvártanoda | buvartanoda.hu

Dry Suit Specialist Diver búvártanfolyam

Miért válaszd a PADI Dry Suit Diver búvártanfolyamot? 

Ha látványos és burjánzó vízi élővilágot akarsz látni, amely gyakran a hidegebb éghajlatú vizekben található, a testednek melegen kell maradni, és ez a száraz ruhában történő búvárkodást jelenti. Nyilván meg szeretnéd tanulni az ehhez szükséges technikákat és erre való a PADI Dry Suit Diver - azaz szárazruhás - Specilitás búvártanfolyam.

Mit kell tenned a kezdéshez?

Rendelkezned kell PADI Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver minősítéssel (vagy más szervezet által kiadott minősítő bizonyítvánnyal)
Minimális életkor: 12 év

Mit fogsz csinálni?

A PADI Dry Suit Diver Specialty búvártanfolyam során nem csak a száraz ruhás búvárkodással kapcsolatos háttér-ismeretanyagot sajátítod el, hanem védett vízben merülést is végrehajtasz az elméletnek a gyakorlatba történő átültetése céljából. Amikor már hibátlanul megy védett vízben, eljön a két nyílt vízi merülés ideje, és tudásodat a gyakorlatban is alkalmazhatod, beleértve a tervezést, a szervezést, a technikákat, a problémákat és a lebegőképesség szabályozását.

Mennyi időt vesz igénybe?

Ajánlott tanfolyami óraszám: 8 óra
Minimális nyílt vízi képzés: csupán egy nap

Hová indulhatsz innen tovább?
Az Adventures in Diving Dry Suit Adventure Dive-ja az oktató belátása szerint beszámíthat a hasonló nevű Specialty tanfolyamba. Ez a Specialty búvártanfolyam egyike lehet azon öt Specialty minősítésnek, amely PADI Master Scuba Diver minősítésedhez szükséges.

Részvételi díj: 39.000 forint + 55 EURÓ kártyadíj