Búvártanoda | buvartanoda.hu

Emergency First Response elsősegély tanfolyam


Ez a nemzetközi minősítést adó elsősegély tanfolyam felkészíti a Téged, hogyan reagálj életveszélyes vészhelyzetben. A tanfolyam az elsődleges ellátásra fókuszál, kombinálva a tudásfejlesztő és a gyakorlati részeket életben is előforduló helyzetek szimulálásával, mely által kellő önbizalmat szerzel ahhoz, hogy egy valódi vészhelyzetben is merjél segítséget nyújtani.

A következő készségek sajátíthatóak el az elsősegélynyújtó tanfolyamon:
Elsődleges ellátás

- Vészhelyzeti szív-tüdő újraélesztés
- Mesterséges lélegeztetés maszkon keresztül
- Eszméletén lévő vagy eszméletlen sérült légútjainak ellenőrzése
- Komoly vérzés kezelése
- Sokk kezelése
- Gerinc sérülés kezelése
- Automata külső defibrillátor használata
- Fuldokló felnőtt ellátása
Másodlagos ellátás 

- Sérülések ellátása
- Betegség ellátás
- Kötözési technikák
- Ficam és csonttörés ellátása

Tanfolyam előfeltétel: Nincs

Minimális korhatár: Nincs

Tanfolyam időtartama: 6-7 óra

Részvételi díj: 20.000 forint + áfaFelkeltette érdeklődésedet búvártanfolyamunk? Előtte vegyél részt elsősegély tanfolyamunkon!

Azoknak a jelentkezőinknek, akik elhatározták, hogy búvártanfolyamaink valamelyikén részt vesznek, mindig azt tanácsoljuk, hogy beiratkozás előtt jelentkezzenek elsősegély tanfolyamunkra is. Ennek számtalan előnye van, hiszen így érezhetik maximálisan biztonságban magukat a résztvevők a búvártanfolyamon, később pedig már az oktatáson kívül, vízi terepen is.

A vizek világa nemcsak titkokat rejt, hanem esetleg veszélyforrásokat is, amelyekre fel kell készülni, ugyanis a megfelelő tudás hiánya nélkül nem fogsz tudni szakszerűen cselekedni. Elsősegély tanfolyamunkon a szakemberek minden helyzetre felkészítenek, így nemcsak saját magadon, hanem természetesen társaidon is segíthetsz esetleges baj esetén. Az elsősegély tanfolyamon nemcsak hasznos információkkal gazdagodhatsz, hanem olyan magabiztosságot is nyerhetsz, amitől még élvezetesebbé válik a búvárkodás.

Legyél előrelátó, búvártanfolyamunkra érkezz felkészülten, ehhez pedig vegyél részt elsősegély tanfolyamunkon! A jelentkezéshez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!