Búvártanoda | buvartanoda.hu

Emergency First Response CFC elsősegély tanfolyam (Gyermekek ellátása)

Ezen a elsősegély tanfolyamon elsajátíthatóak a csecsemők (0-1 év) és gyermekek (1-8 év) vészhelyzeti ellátásához szükséges készségek, összehasonlítva a felnőttek vészhelyzeti ellátásával.

Az elsősegélynyújtó tanfolyamon foglalkozunk a gyermekeken való segítés érzelmi aspektusaival is, a vészhelyzeti ellátás gyorsaságának szükségességével, és a másodlagos ellátással, kifejezetten gyerekeknél előforduló betegségek és sérülések esetén.
Az Emergency First Response Care for Children tanfolyamán a hivatásos elsősegélynyújtók által is alkalmazott prioritásokat követjük. A résztvevők stresszmentes tanulási környezetben, sok gyakorlás útján lesznek képesek a jövőbeni vészhelyzetek kezelésére.

Az elsősegély-tanfolyam magában foglalja az elsődleges ellátás (CPR) és a másodlagos ellátás (First Aid) készségeinek elsajátítását. Az elsődleges ellátás az életveszélyes helyzetek kezelésére fókuszál (mesterséges lélegeztetés, szív-, tüdő-újraélesztés, fulladás kezelése, Automata külső defibrillátor használata, komoly vérzés kezelése), míg a másodlagos ellátás a nem közvetlenül életveszélyes helyzetek (sérülések, betegségek, kötözés) kezelését tartalmazza, amikor a mentőszolgálat késik, vagy nem elérhető.

Tanfolyam előfeltétel: Nincs

Minimális korhatár: Nincs

Tanfolyam időtartama: 7 óra

Részvételi díj: 24.000 forint + áfa