Búvártanoda | buvartanoda.hu

Milyen feltételei vannak a búvártanfolyamon történő részvételnek?

A búvárkodás egy rendkívül izgalmas tevékenység, ezért nem véletlen, hogy rengeteg ember szeretné kipróbálni és ily módon felfedezni a tengerek titokzatos világát. Mielőtt bárki jelentkezne búvártanfolyamunkra, nem árt tisztában lenni a részvételi kritériumokkal, ugyanis ahhoz, hogy a búvárkodás valóban élvezetes és szórakoztató legyen, bizonyos feltételeknek meg kell felelniük a jelentkezőknek.

A jelentkezőknek természetesen nem kell élsportolói termettel rendelkezniük, de a jó általános egészségi állapot elengedhetetlen a búvárkodáshoz, legfőképp a légzőszervek és a vérkeringés terén. Nemcsak fizikailag kell egészségesnek lenniük a jelentkezőknek, hanem mentálisan is. A búvárkodáshoz fontos a lelki érettség, valamint az, hogy jó ítélőképességgel és kellő önfegyelemmel rendelkezzenek a résztvevők, ugyanis csak ilyen magatartással lehet követni a biztonságos merülési irány és alapelveket.

Ha a fenti kritériumoknak megfelelsz, nincs más hátra, minthogy jelentkezz búvártanfolyamaink valamelyikére! Ehhez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!