Búvártanoda | buvartanoda.hu

Búvártúra időpontok

2021. június 17 - 21. - Mali Losinj, Adria, Horvátország (részletek itt)

2021. július 8 - 12. - Rabac, Adria, Horvátország (részletek itt)

2021. augusztus 12-15. - Senj, Adria, Horvátország (részletek itt)

2021. szeptember 22-26. - Pag, Adria, Horvátország (részletek itt)

2021. október 10 - 17. - Vörös-tenger, Egyiptom (részletek itt)

2021. november 13-20. - Maldív-szigetek, Indiai-óceán (részletek itt)Ha egy életre szóló élményt szeretnél, jelentkezz búvártúráink egyikére!

Az idei nyár legyen más, mint az eddigiek! Segítünk megvalósítani életed egyik legkalandosabb nyaralását. Gyere velünk és szerezz életre szóló élményt, jelentkezz búvártúráink egyikére! Idén is több turnusban indítunk búvártúrát, mindegyiket külföldi úticélokkal. A jelentkezők felfedezhetik a világ legszebb merülési pontjait és belekóstolhatnak a búvárkodás semmivel sem összehasonlítható, csodás élményébe!

Az idei, nyári úticélok: Egyiptom és Horvátország. A búvártúra alatt a résztvevőknek naponta többször is lehetőségük van a merülésre. A búvárkodás mellett megismerkedhetnek a környező élővilággal, belekóstolhatnak a helyi kultúrába is, megnézhetik a közeli látnivalókat, egyszóval tökéletes nyaralásban lehet részük.

Érdemes gyorsan dönteni, mert a szabad helyek rohamtempóban fogynak. Keress meg minket bizalommal a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén és jelentkezz minél előbb idei búvártúráink egyikére! A kalandok rád várnak, gyere és éld meg őket!