Búvártanoda | buvartanoda.hu

Tanfolyamok időpontjai

Kezdő búvártanfolyam (PADI OWD - Open Water Diver)

A digitális tananyagoknak köszönhetően folyamatosan indítunk kezdő tanfolyamot.
Előre fixált tanfolyami időpontok:
2022. febtuár 8.
2022. február 16.
2022. március 4.
2021. március 28.


Haladó búvártanfolyam (PADI AOWD - Advanced Open Water Diver)

2022. február 10.
2022. március 14.
2022. április 14.


Mentőbúvár tanfolyam (PADI Rescue Diver)

2022. március 28.

 

Mélymerülő specialitás búvártanfolyam (PADI Deep Diver)

2022. február 11.
 
Roncsbúvár specialitás búvártanfolyam (PADI Wreck Diver)

2022. július 8.


Dúsított levegős (Nitrox) specialitás búvártanfolyam (PADI Enriched Air Diver)

2022. február 15.
 

Búvártanfolyam – páratlan lehetőség!

Búvártanfolyam – páratlan lehetőség!

Mindig is imádtad a vizet, és szeretnéd megismerni a világot, ami a felszín alatt rejtőzik? Szereted a kalandokat, és örülnél, ha remek élményekkel gazdagodhatnál? Amennyiben a válaszod igen, akkor nálunk a helyed - várunk búvártanfolyamunkon!

A búvártanfolyam segítségével megtanulhatod, hogy miként fedezheted fel biztonságosan a víz alatti környezetet, így egészen új megvilágításból élheted át a természet csodáit. Tudásodat később tovább fejlesztheted, kihasználhatod nyaraláskor vagy akár munkád során – csak rajtad áll! Mi megadjuk neked a lehetőséget, hogy búvártanfolyamunkon elsajátíthasd azokat a készségeket, amelyek módot adnak új élmények átélésére, tapasztalataid gazdagítására, neked csak élned kell vele!

Ne feledd, a biztonság érdekében jó, ha a búvárkodást profi oktatóktól tanulod meg! Nálunk olyan szakemberek segítik fejlődésedet, akik pontosan tisztában vannak a tevékenység szabályaival és a szükséges óvintézkedésekkel. Jelentkezz Te is bizalommal hozzánk, nem fogsz csalódni!


Miért érdemes részt venned búvártanfolyamunkon?

Miért érdemes részt venned búvártanfolyamunkon?A vízi világ az emberiség számára még mindig a titkok és a természeti csodák lelőhelye, nem véletlen, hogy a tudósok a mai napig kutatják a folyók, tengerek mélyét. Ha rajongsz a vizekért, és szeretnéd felfedezni csodálatos élővilágukat, tegyél egy lépést afelé, hogy megvalósítsd álmodat: vegyél részt búvártanfolyamunkon!

 

A búvártanfolyam keretein belül minden szükséges gyakorlati és elméleti tudásra szert tehetsz, amire szükséged van ahhoz, hogy a vizek mélyére merülhess, hiszen a titokzatos világ felfedezéséhez meg kell tanulnod magabiztosan mozogni ebben a környezetben. A legfontosabb kritérium a búvártanfolyam esetében, hogy ne küzdj víziszonnyal, és használható úszástudással rendelkezz, hiszen e két tényező nélkül nem fogsz tudni létezni a mélyben!

 

Búvártanfolyamunk kiváló alapot képez egy új hobbinak, vagy akár szakmának, ugyanis – ha igazán lelkes vagy – a jövőben akár felfedező túrákon is részt vehetsz! Várunk szeretettel búvártanfolyamunkon!


Miért válaszd a búvárkodást?

 

Miért válaszd a búvárkodást? Érdekel a tengerek és óceánok világa? Szeretnél felfedezni egy számodra ismeretlen élővilágot? Felejthetetlen élményben szeretnél részesülni, új hobbira vágysz? Ha mindegyik kérdésre igennel feleltél, dönts a búvárkodás mellett!

 

A búvárkodás az izgalmas élmények mellett kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt, ugyanis a merülés során igazi meditatív állapotba kerülhetsz, hiszen a súlytalan lebegés, csendes nézelődés egy ismeretlen, ugyanakkor nyugtató környezetben stresszoldó hatást nyújt. A búvárkodás kiszakít a hétköznapok rohanásából és a tevékenység közben elfelejtheted az összes problémádat!

 

A búvárkodás nemcsak a lazításhoz járul hozzá, hanem a rendszeres testmozgáshoz is, hiszen sokan nem tudják, de fogyasztó hatással is bír, ezért, ha szeretnéd összekötni a kellemest a hasznossal, mindenképp dönts búvártanfolyamaink mellett!

 

Ha további hasznos információkra vagy kíváncsi a búvárkodással kapcsolatban, vagy szeretnél részt venni tanfolyamaink egyikén, keress minket bátran elérhetőségeinken!A búvártanfolyam előnyeiről: mit nyújthatnak számodra a foglalkozások?

Miért válaszd a búvárkodást? Nem ritka, hogy egyesek heteken át gondolkoznak azon, hogy részt vegyenek-e búvártanfolyamunkon. Ennek a vívódásnak több oka is lehet: például sokan attól félnek, hogy valami probléma adódik a merülés közben. Ilyen, és ehhez hasonló helyzetektől egyáltalán nem kell félniük a résztvevőknek, ugyanis nálunk valóban profi és tapasztalt búvárok tartják a foglalkozásokat. Ezen kívül pedig több előnye is van a búvártanfolyamon történő részvételnek, így ezekért sem érdemes kihagyni a tanulást!

Sokan nem tudják, de magának a búvárkodásnak több pozitív egészségügyi hatása is van, amiből már a búvártanfolyamon kaphatnak ízelítőt a tanulók. Többek között csökken a vérnyomás és a stabil légzés gyakorlatát is el lehet sajátítani. Ez fontos szerepet tölt be abban, hogy csökkenjen a tüdőtágulás veszélye, továbbá a váladékképződés mérséklésében is óriási segítséget nyújt. Emellett az asztma és egyéb már meglévő légzőszervi megbetegedések javításához is hozzájárul. A búvártanfolyam befejeztével az állóképességeddel kapcsolatban is változásokat fogsz tapasztalni. Amikor az ember vízben mozog, az izomzat sokkal intenzívebben dolgozik, ez pedig egy idő után erősebb szervezetet és izmokat fog eredményezni. Ezáltal sokkal jobban fogod bírni a fizikai kihívásokat. A búvártanfolyam a mentális állapotra is pozitív hatással bír. Az új élmények, emberekkel történő találkozás végre ki fog zökkenteni a szürke mindennapokból. Az órákon fontosnak tartjuk a jó hangulatot, a tanulók évekkel később is szívesen emlékeznek vissza a képzésre. Nem ritka, hogy nálunk életre szóló barátságok is szövődnek!

búvártanfolyam az egészség és a szocializáció szempontjából is sokat nyújt a résztvevők számára. Tapasztald meg Te is a képzés előnyeit, ismerkedj meg egy csodálatos, különleges világgal foglalkozásaikon keresztül! Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél jelentkezni, vagy bővebb információkra lenne szükséged a foglalkozások menetéről, a részvétel feltételeiről, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.