Búvártanoda | buvartanoda.hu

Tanfolyamok időpontjai

Kezdő búvártanfolyam (PADI OWD - Open Water Diver)

2017. szeptember 12.
2017. szeptember 26.
2017. október 26.
2018. február 6.
Haladó búvártanfolyam (PADI AOWD - Advanced Open Water Diver)

2017. augusztus 14.
2017. szeptember 3.
2017. október 29.
2018. március 3.

Mentőbúvár tanfolyam (PADI Rescue Diver)

2017. július 18.
2017. szeptember 13.
2017. október 8.
2018. január 16.

 

Mélymerülő specialitás búvártanfolyam (PADI Deep Diver)

2017. augusztus 14.
2017. szeptember 3.
2017. október 29.
 
Roncsbúvár specialitás búvártanfolyam (PADI Wreck Diver)

2017. augusztus 14.
2017. szeptember 3.

Dúsított levegős (Nitrox) specialitás búvártanfolyam (PADI Enriched Air Diver)

2017. augusztus 8.
2017. szeptember 7.
2017. október 24.
2018. január 18.


 

Búvártanfolyam – páratlan lehetőség!

Búvártanfolyam – páratlan lehetőség!

Mindig is imádtad a vizet, és szeretnéd megismerni a világot, ami a felszín alatt rejtőzik? Szereted a kalandokat, és örülnél, ha remek élményekkel gazdagodhatnál? Amennyiben a válaszod igen, akkor nálunk a helyed - várunk búvártanfolyamunkon!

A búvártanfolyam segítségével megtanulhatod, hogy miként fedezheted fel biztonságosan a víz alatti környezetet, így egészen új megvilágításból élheted át a természet csodáit. Tudásodat később tovább fejlesztheted, kihasználhatod nyaraláskor vagy akár munkád során – csak rajtad áll! Mi megadjuk neked a lehetőséget, hogy búvártanfolyamunkon elsajátíthasd azokat a készségeket, amelyek módot adnak új élmények átélésére, tapasztalataid gazdagítására, neked csak élned kell vele!

Ne feledd, a biztonság érdekében jó, ha a búvárkodást profi oktatóktól tanulod meg! Nálunk olyan szakemberek segítik fejlődésedet, akik pontosan tisztában vannak a tevékenység szabályaival és a szükséges óvintézkedésekkel. Jelentkezz Te is bizalommal hozzánk, nem fogsz csalódni!


Miért érdemes részt venned búvártanfolyamunkon?

Miért érdemes részt venned búvártanfolyamunkon?A vízi világ az emberiség számára még mindig a titkok és a természeti csodák lelőhelye, nem véletlen, hogy a tudósok a mai napig kutatják a folyók, tengerek mélyét. Ha rajongsz a vizekért, és szeretnéd felfedezni csodálatos élővilágukat, tegyél egy lépést afelé, hogy megvalósítsd álmodat: vegyél részt búvártanfolyamunkon!

 

A búvártanfolyam keretein belül minden szükséges gyakorlati és elméleti tudásra szert tehetsz, amire szükséged van ahhoz, hogy a vizek mélyére merülhess, hiszen a titokzatos világ felfedezéséhez meg kell tanulnod magabiztosan mozogni ebben a környezetben. A legfontosabb kritérium a búvártanfolyam esetében, hogy ne küzdj víziszonnyal, és használható úszástudással rendelkezz, hiszen e két tényező nélkül nem fogsz tudni létezni a mélyben!

 

Búvártanfolyamunk kiváló alapot képez egy új hobbinak, vagy akár szakmának, ugyanis – ha igazán lelkes vagy – a jövőben akár felfedező túrákon is részt vehetsz! Várunk szeretettel búvártanfolyamunkon!