Búvártanoda | buvartanoda.hu

Tanfolyamok időpontjai

Kezdő búvártanfolyam (PADI OWD - Open Water Diver)

2019. szeptember 4.
2019. szeptember 12.
Az őszi/téli időszakban igény szerint, de nyílt vízre csak tavasszal tudunk menni.
Haladó búvártanfolyam (PADI AOWD - Advanced Open Water Diver)

2019. szeptember 6.
2019. október 24.
2020. március 10.

Mentőbúvár tanfolyam (PADI Rescue Diver)

2019. május 15.
2019. június 5.
2020. április

 

Mélymerülő specialitás búvártanfolyam (PADI Deep Diver)

2019. október 24.
2020. március 10.
 
Roncsbúvár specialitás búvártanfolyam (PADI Wreck Diver)

2019. június 21.
2019. július 12.

Dúsított levegős (Nitrox) specialitás búvártanfolyam (PADI Enriched Air Diver)

2019. június 12. 

Búvártanfolyam – páratlan lehetőség!

Búvártanfolyam – páratlan lehetőség!

Mindig is imádtad a vizet, és szeretnéd megismerni a világot, ami a felszín alatt rejtőzik? Szereted a kalandokat, és örülnél, ha remek élményekkel gazdagodhatnál? Amennyiben a válaszod igen, akkor nálunk a helyed - várunk búvártanfolyamunkon!

A búvártanfolyam segítségével megtanulhatod, hogy miként fedezheted fel biztonságosan a víz alatti környezetet, így egészen új megvilágításból élheted át a természet csodáit. Tudásodat később tovább fejlesztheted, kihasználhatod nyaraláskor vagy akár munkád során – csak rajtad áll! Mi megadjuk neked a lehetőséget, hogy búvártanfolyamunkon elsajátíthasd azokat a készségeket, amelyek módot adnak új élmények átélésére, tapasztalataid gazdagítására, neked csak élned kell vele!

Ne feledd, a biztonság érdekében jó, ha a búvárkodást profi oktatóktól tanulod meg! Nálunk olyan szakemberek segítik fejlődésedet, akik pontosan tisztában vannak a tevékenység szabályaival és a szükséges óvintézkedésekkel. Jelentkezz Te is bizalommal hozzánk, nem fogsz csalódni!


Miért érdemes részt venned búvártanfolyamunkon?

Miért érdemes részt venned búvártanfolyamunkon?A vízi világ az emberiség számára még mindig a titkok és a természeti csodák lelőhelye, nem véletlen, hogy a tudósok a mai napig kutatják a folyók, tengerek mélyét. Ha rajongsz a vizekért, és szeretnéd felfedezni csodálatos élővilágukat, tegyél egy lépést afelé, hogy megvalósítsd álmodat: vegyél részt búvártanfolyamunkon!

 

A búvártanfolyam keretein belül minden szükséges gyakorlati és elméleti tudásra szert tehetsz, amire szükséged van ahhoz, hogy a vizek mélyére merülhess, hiszen a titokzatos világ felfedezéséhez meg kell tanulnod magabiztosan mozogni ebben a környezetben. A legfontosabb kritérium a búvártanfolyam esetében, hogy ne küzdj víziszonnyal, és használható úszástudással rendelkezz, hiszen e két tényező nélkül nem fogsz tudni létezni a mélyben!

 

Búvártanfolyamunk kiváló alapot képez egy új hobbinak, vagy akár szakmának, ugyanis – ha igazán lelkes vagy – a jövőben akár felfedező túrákon is részt vehetsz! Várunk szeretettel búvártanfolyamunkon!


Miért válaszd a búvárkodást?

 

Miért válaszd a búvárkodást? Érdekel a tengerek és óceánok világa? Szeretnél felfedezni egy számodra ismeretlen élővilágot? Felejthetetlen élményben szeretnél részesülni, új hobbira vágysz? Ha mindegyik kérdésre igennel feleltél, dönts a búvárkodás mellett!

 

A búvárkodás az izgalmas élmények mellett kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt, ugyanis a merülés során igazi meditatív állapotba kerülhetsz, hiszen a súlytalan lebegés, csendes nézelődés egy ismeretlen, ugyanakkor nyugtató környezetben stresszoldó hatást nyújt. A búvárkodás kiszakít a hétköznapok rohanásából és a tevékenység közben elfelejtheted az összes problémádat!

 

A búvárkodás nemcsak a lazításhoz járul hozzá, hanem a rendszeres testmozgáshoz is, hiszen sokan nem tudják, de fogyasztó hatással is bír, ezért, ha szeretnéd összekötni a kellemest a hasznossal, mindenképp dönts búvártanfolyamaink mellett!

 

Ha további hasznos információkra vagy kíváncsi a búvárkodással kapcsolatban, vagy szeretnél részt venni tanfolyamaink egyikén, keress minket bátran elérhetőségeinken!