Búvártanoda | buvartanoda.hu

Búvártanfolyam, próbamerülés vagy búvárfelszerelés ajándékba

Szeretnéd karácsonyra, születésnapra, névnapra vagy egyéb évfordulóra  búvártanfolyammal vagy próbamerüléssel meglepni szeretteidet? Esetleg búvárfelszerelést vásárolnál nekik? Itt a lehetőség! Keress meg minket elérhetőségeinken és mi egy névre szóló ajándék kupont készítünk, amely egy éven belül felhasználható próbamerüléseinken, bármely kezdő, haladó vagy specialitás búvártanfolyamunkon, illetve búvárfelszerelések vásárlására.

Tanfolyam választása esetén a kupon átvételekor elegendő, ha 20.000 Ft-ot befizetsz, a maradék összegre a búvártanfolyam elvégzése közben lesz szükségünk.
Kezdő és haladó búvártanfolyam esetén a kupon mellé a tankönyvet is átadjuk Neked, így azt is az ajándék mellé teheted.

Részletek a tanfolyam részletes leírásánál itt vagy a próbamerülésnél itt.

Búvárfelszerelés kupon vásárlásakor Te döntöd el, hogy mekkora összegről szóljon az utalvány. Ráadásul karácsonyig ilyen utalvány vásárlásakor egy 10%-os kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártyát is adunk ajándékba, amely már az utalvány beváltásakor is használható!  
Merész, de jó ötlet a búvártanfolyam ajándékba!

A tökéletes ajándékot keresed, de soha nem vagy biztos benne, hogy tényleg örömet szerzett a legutóbbi meglepetésed? A siker érdekében néha nem árt merésznek is lenni és új ötleteket bevetni. Ha tudod valakiről, hogy szívesen részt vesz újdonságokban, nyitott a kalandokra is, akkor egy búvártanfolyam ajándékba garantáltan viharos sikert arat majd annál, aki kapja.

A búvártanfolyam ajándékba nem egy átlagos meglepetés, ha le akarsz vele nyűgözni valakit vagy azt szeretnéd, hogy az a valaki, aki kapja a búvártanfolyamot, őszintén meglepődjön, akkor ez a jó választás. Azoknak is ajánljuk ezt a fajta ajándékot, akik már régóta szeretnének kipróbálni valami újat, akik a vízhez kötődnek és szívesen töltenek időt hasonló programokkal.

A búvártanfolyam ajándékba olyasmi, ami biztosan nem fog majd az íróasztal fiókjában kikötni, hanem egyszerre jelent élményt és új tudást is annak, aki kapja. Vedd fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és vásárold meg már most az ajándékot, akár több személy részére is!

 Búvártanfolyam ajándékba!

Búvártanfolyam ajándékba!Legyen szó bármilyen ünnepi alkalomról, manapság sokan ajándékozzák meg az ünnepelteket valamilyen élménnyel, nem véletlenül. A tárgyak tönkremehetnek, elveszhetnek, bármi történhet velük, azonban az élmények során megszerzett emlékeket semmi és senki nem veheti el az emberektől. Többféle lehetőség közül válogathatnak az érdeklődők, az utazásoktól kezdve a különböző tanfolyamokig szinte bármire befizethetik a születésnapost, névnapost. Amennyiben Te is élményt ajándékoznál, és az ünnepelt érdeklődik a tengerek világa iránt, kedveli az izgalmakat, lepd meg búvártanfolyammal vagy próbamerüléssel!

búvártanfolyammal, próbamerüléssel egy valóban formabontó ajándékot nyújthatsz át rokonod vagy barátod számára. A legjobb, hogy ezek a lehetőségek bármilyen alkalomra ideálisak, garantáljuk, hogy az ünnepelt értékelni fogja a választásodat. Ha az illető még csak érdeklődik a búvárkodás iránt, de még sosem próbálta ki, először érdemes próbamerüléssel meglepned. A foglalkozás során a résztvevők felmérhetik határaikat, kipróbálhatják a búvárkodást, és mérlegelhetik, hogy szeretnének-e komolyabban is foglalkozni ezzel. Ha sikert arat ez az ajándék, akkor a következő ünnepségen már megajándékozhatod búvártanfolyammal is. A foglalkozásokat tapasztalt, profi szakemberek biztosítják, akiknél jó kezekben vannak a résztvevők, így semmilyen kellemetlen esemény nem zavarhatja meg az izgalmas programot. A búvártanfolyam, próbamerülés olyan személynek is ideális ajándék lehet, akinek mindene megvan, és nincs igazán szüksége semmilyen tárgyi meglepetésre.

A búvártanfolyam, próbamerülés tökéletesek a különböző ünnepi alkalmakra, lepd meg Te is barátodat, rokonodat életre szóló élménnyel! Szolgáltatásaink kedvező áron elérhetők. Ha bővebb információkra lenne szükséged a foglalkozásokról, az ajándék kuponokról, vagy kíváncsi vagy, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni a részvételhez, keress minket bizalommal elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel tájékoztatnak a legfontosabb információkról.