Búvártanoda | buvartanoda.hu

Búvártanfolyam, próbamerülés vagy búvárfelszerelés ajándékba

Szeretnéd karácsonyra, születésnapra, névnapra vagy egyéb évfordulóra  búvártanfolyammal vagy próbamerüléssel meglepni szeretteidet? Esetleg búvárfelszerelést vásárolnál nekik? Itt a lehetőség! Keress meg minket elérhetőségeinken és mi egy névre szóló ajándék kupont készítünk, amely egy éven belül felhasználható próbamerüléseinken, bármely kezdő, haladó vagy specialitás búvártanfolyamunkon, illetve búvárfelszerelések vásárlására.

Tanfolyam választása esetén a kupon átvételekor elegendő, ha 20.000 Ft-ot befizetsz, a maradék összegre a búvártanfolyam elvégzése közben lesz szükségünk.
Kezdő és haladó búvártanfolyam esetén a kupon mellé a tankönyvet is átadjuk Neked, így azt is az ajándék mellé teheted.

Részletek a tanfolyam részletes leírásánál itt vagy a próbamerülésnél itt.

Búvárfelszerelés kupon vásárlásakor Te döntöd el, hogy mekkora összegről szóljon az utalvány. Ráadásul karácsonyig ilyen utalvány vásárlásakor egy 10%-os kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártyát is adunk ajándékba, amely már az utalvány beváltásakor is használható!  


Merész, de jó ötlet a búvártanfolyam ajándékba!

A tökéletes ajándékot keresed, de soha nem vagy biztos benne, hogy tényleg örömet szerzett a legutóbbi meglepetésed? A siker érdekében néha nem árt merésznek is lenni és új ötleteket bevetni. Ha tudod valakiről, hogy szívesen részt vesz újdonságokban, nyitott a kalandokra is, akkor egy búvártanfolyam ajándékba garantáltan viharos sikert arat majd annál, aki kapja.

A búvártanfolyam ajándékba nem egy átlagos meglepetés, ha le akarsz vele nyűgözni valakit vagy azt szeretnéd, hogy az a valaki, aki kapja a búvártanfolyamot, őszintén meglepődjön, akkor ez a jó választás. Azoknak is ajánljuk ezt a fajta ajándékot, akik már régóta szeretnének kipróbálni valami újat, akik a vízhez kötődnek és szívesen töltenek időt hasonló programokkal.

A búvártanfolyam ajándékba olyasmi, ami biztosan nem fog majd az íróasztal fiókjában kikötni, hanem egyszerre jelent élményt és új tudást is annak, aki kapja. Vedd fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és vásárold meg már most az ajándékot, akár több személy részére is!

 Búvártanfolyam ajándékba!

Búvártanfolyam ajándékba!Ajándékozni rendszeresen van lehetőségünk, egész évben adódnak olyan alkalmak, mint a karácsony, születésnap vagy évfordulók, amikor meglepetést szerezhetünk a másiknak. A kérdés már csupán annyi, hogy mi legyen az a meglepetés? Egy könyv, egy szép pulóver vagy egy tanfolyam? Lepd meg szeretteidet búvártanfolyammal!

Ha valami olyasmit keresel ajándékba, ami kicsit rendhagyó, de nagyon nagy örömöt képes kiváltani, akkor válaszd kuponos ajándékunkat! Búvártanfolyammal meglepni valakit garantált sikert jelent, hiszen tulajdonképpen élményt ajándékozunk. Nemcsak élményt, de egy új, izgalmas dolog megismerésének lehetőségét is, a búvárkodásét, és ez az új tudás, élmény pedig újabbakhoz vezet. Aki megtanul búvárkodni, felfedezheti a nyaralások, utazások új oldalát, elmerülhet abban a fantasztikus vízi világban, ami a búvárok felszín alatti országa.


Fordulj hozzánk bizalommal, és vásárolj ajándék kupont, lepj meg valakit egy búvártanfolyammal! Garantáljuk, hogy a hatás nem marad el!