Búvártanoda | buvartanoda.hu

Búvártanfolyam ajándékba

Szeretnéd karácsonyra, születésnapra, névnapra vagy egyéb évfordulóra  búvártanfolyammal meglepni szeretteidet? Itt a lehetőség! Keress meg minket elérhetőségeinken és mi egy névre szóló ajándék kupont készítünk, amely egy éven belül felhasználható bármely kezdő, haladó vagy specialitás búvártanfolyamunkon!

A kupon átvételekor elegendő, ha 20.000 Ft-ot befizetsz, a maradék összegre a búvártanfolyam elvégzése közben lesz szükségünk.

Kezdő és haladó búvártanfolyam esetén a kupon mellé a tankönyvet is átadjuk Neked, így azt is az ajándék mellé teheted.

Részletek a tanfolyam részletes leírásánál itt.


Búvártanfolyam ajándékba!

Búvártanfolyam ajándékba!Ajándékozni rendszeresen van lehetőségünk, egész évben adódnak olyan alkalmak, mint a karácsony, születésnap vagy évfordulók, amikor meglepetést szerezhetünk a másiknak. A kérdés már csupán annyi, hogy mi legyen az a meglepetés? Egy könyv, egy szép pulóver vagy egy tanfolyam? Lepd meg szeretteidet búvártanfolyammal!

Ha valami olyasmit keresel ajándékba, ami kicsit rendhagyó, de nagyon nagy örömöt képes kiváltani, akkor válaszd kuponos ajándékunkat! Búvártanfolyammal meglepni valakit garantált sikert jelent, hiszen tulajdonképpen élményt ajándékozunk. Nemcsak élményt, de egy új, izgalmas dolog megismerésének lehetőségét is, a búvárkodásét, és ez az új tudás, élmény pedig újabbakhoz vezet. Aki megtanul búvárkodni, felfedezheti a nyaralások, utazások új oldalát, elmerülhet abban a fantasztikus vízi világban, ami a búvárok felszín alatti országa.


Fordulj hozzánk bizalommal, és vásárolj ajándék kupont, lepj meg valakit egy búvártanfolyammal! Garantáljuk, hogy a hatás nem marad el!