Búvártanoda | buvartanoda.hu

Losinj

A 2016-os kedvező tapasztalatok nyomán 2017 júniusában ismét a horvátországi Mali Losinjba látogatunk.  A parti merülés során a vízalatti múzeumot látogatjuk meg, míg a legjobb hajós merüléseinekt a Tihany roncsához, és a top 10 adriai merülőhely között számontartott Katedrálishoz szervezzük (Csak haladók számára!).

          


Egyéb programok:  Nem búvár kísérőknek strandolási lehetőség a bázison, vagy a közeli homokos-aprókavicsos  strandon. Esténként séta és vacsora a belváros pálmafás korzóján. Látogatás a közeli Veli Losinj pöttöm belvárosában.


Időpont: 2017. június 21-25.


A búvárprogramok ára a következő szerint alakul:

- Kezdő tanfolyamosok: 4 parti merülés + 2 hajós = 220 Euro

- Haladó tanfolyamosok vagy csak búvártúrázók: 2 parti merülés + 4 hajós = 240 Euro

(Természetesen igény esetén lehetőség van ennél többet is merülni.)

A túrán lehetőség van (a kezdő tanfolyam merülései mellett) a haladó vagy a specialitás tanfolyamok merüléseit is megcsinálni. Szóljatok, ha szeretnétek, és akkor úgy készülünk. (Egy tipp: az AOWD haladó tanfolyam idejére is adjuk a felszerelést, tehát ha most végzed el, akkor nem kell külön fizetned a bérlésért…)

Ha szeretnétek, akkor intézem nektek a szállásfoglalást is. Az apartmanok ára kb. 25 Euro/fő/éj körül alakul. Az apartmanok mindig tiszták, kulturáltak. Azt viszont nem tudom garantálni, hogy a belváros közepén, tengeri panorámával és saját parkolóval rendelkeznek…

Utazás egyénileg, az autókat igyekszünk úgy szervezni, hogy teli legyenek, így a költségek is eloszlanak. Az útiköltség kb. 20.000 Ft/fő oda-vissza, kompjegy, autópályadíj és üzemanyagárral kalkulálva (autónként 4 fő).