Búvártanoda | buvartanoda.hu

Losinj

A korábbi kedvező tapasztalatok nyomán 2021 júniusában ismét a horvátországi Losinjba, a térség egyik legszebb szigetére látogatunk.  A hajós merüléseinekt látványos falakhoz, roncsokhoz és a top 10 adriai merülőhely között számontartott Katedrálishoz szervezzük (Csak haladók számára!).
Kezdő tanfolyamosainkkal először partról merülünk, majd csendes, sekélyebb öblökbe megyünk hajóval.

          


Egyéb programok:  Nem búvár kísérőknek strandolási lehetőség, esténként séta és vacsora a belváros pálmafás korzóján. Látogatás a közeli Veli Losinj pöttöm belvárosában.


Időpont: 2021. június 17-21.


A búvárprogramok ára a következő szerint alakul:

- Kezdő tanfolyamosok: 2 parti merülés + 4 hajós = 240 Euro

- Haladó tanfolyamosok vagy csak búvártúrázók: 6 hajós = 260 Euro

(Természetesen igény esetén lehetőség van ennél többet is merülni.)

A túrán lehetőség van (a kezdő tanfolyam merülései mellett) a haladó vagy a specialitás tanfolyamok merüléseit is megcsinálni. Szóljatok, ha szeretnétek, és akkor úgy készülünk. (Egy tipp: az AOWD haladó és a specialitás tanfolyamok idejére is adjuk a felszerelést, tehát ha most végzed el, akkor nem kell külön fizetned a bérlésért…)

Ha szeretnétek, akkor intézzük nektek a szállásfoglalást is. Az apartmanok ára kb. 28-30 Euro/fő/éj körül alakul. 

Utazás egyénileg, az autókat igyekszünk úgy szervezni, hogy teli legyenek, így a költségek is eloszlanak. Az útiköltség kb. 25.000 Ft/fő oda-vissza, kompjegy, autópályadíj és üzemanyagárral kalkulálva (autónként 4 fő). Az út a komppal együtt kb. 8 óra, így csütörtökön és hátfőn utazunk, pénteken, szombaton és vasárnap merülünk.

Jelentkezni e-mailben lehet május 31-ig. Jelentkezés esetén 100 Euro foglalót kérnénk szépen. 
Minimum létszám 10 fő.