Búvártanoda | buvartanoda.hu

Master Scuba Diver búvártanfolyam

Mi a PADI Master Scuba Diver minősítés? 

Ez a minősítés azt jelzi, hogy elérted a legmagasabb kedvtelési búvár szintet a PADI búvárképzési rendszerében.
A PADI Master Scuba Diver arra utal, hogy jelentős képzettségre és gyakorlatra tettél szert változatos merülési környezetekben a búvárkodás során.


Mit kell tenned a kezdéshez?

Rendelkezned kell:
- Igazolással, hogy elvégezted PADI Open Water Diver búvártanfolyamot (vagy más szervezet által kiadott minősítő bizonyítvánnyal)
- Igazolással, hogy már PADI Advanced Open Water Diver búvár vagy (vagy más szervezet által kiadott minősítő bizonyítvánnyal)
- PADI Rescue Diver búvár minősítéssel (vagy más szervezet által kiadott minősítő bizonyítvánnyal)
- 50 naplózott merüléssel
- Öt PADI Specialty Course minősítéssel
- Minimális életkor: 15 év (Junior Master Scuba Diver-eknék 12 év)

Hová indulhatsz innen tovább?

A PADI Master Scuba Diver legmagasabb kedvtelési búvár szint a PADI búvárképzési rendszerében. Azonban nem kell itt megállnod! Folytathatod technikai vonalon a PADI TecRec tanfolyamain. Vagy akár folytathatod azzal is, hogy hivatásos PADI tag leszel. Master Scuba Diver-ként a képzettséged már elég ahhoz, hogy elkezdd PADI Divemaster búvártanfolyamod és hobbid legyen a szakmád!

Részvételi díj: A MSD minősítés megszerzéséhez az 55 EURO regisztrációs díjat kell kifizetned csupán.


Master Scuba Diver minősítés: érd el a legmagasabb hobbiszintet!

A hobbid a búvárkodás, és szeretnéd elérni a lehető legmagasabb szintet, ami még a hivatásos besoroláson innen elérhető? A PADI Master Scuba Diver minősítés megszerzésével megvalósíthatod az elképzelésedet!

A PADI Master Scuba Diver minősítés azt jelenti, hogy számottevő tudásra és gyakorlatra tettél szert változatos merülési környezetekben. Ezzel gyakorlatilag igazolhatod, hogy a professzionális szinttől már csupán egyetlen, apró lépésre vagy, és ha szeretnéd, hogy a hobbid a hivatásoddá váljon, akkor csak ezt a bizonyos egyetlen lépést kell megtenned, ami egy PADI Divemaster búvártanfolyam elvégzése.

A PADI Master Scuba Diver minősítés megszerzéséhez azonban nem elegendő a magas merülési óraszám, ennél valamivel többre lesz szükséged. Rendelkezned kell a PADI Open Water Diver, a PADI Advanced Open Water Diver és a PADI Rescue Diver búvártanfolyam elvégzéséről szóló igazolással, vagy egy más szervezet által kiállított, ugyanilyen szintű minősítéssel. Ezeken túl még meg kell lennie a legalább 50 naplózott merülésednek is, valamint öt PADI Specialty Course, azaz specialitás minősítéssel is rendelkezned kell. Fontos, hogy van alsó életkori határ is, ami a betöltött 15. életév, de a Junior Master Scuba Diverek esetében ez 12 évre csökken.

Tudnod kell azonban azt is, hogy a PADI Master Scuba Diver minősítés nem az út vége. Ha igazán a búvárkodás megszállottjának vallod magad, és folyamatosan fejleszteni szeretnéd a tudásodat, akkor még számos búvártanfolyamot végezhetsz el, amelyek nem csak tapasztalatokkal vérteznek majd fel, de felkészítenek a veszélyes helyzetek megoldására, a különleges helyszíneken való merülésre, vagy egyéb, a professzionális búvárok között szinte általánosnak mondható szituációkra. A PADI Master Scuba Diver minősítéssel azonban a hobbibúvárok közötti legmagasabb szintre juthatsz el.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésedet a PADI Master Scuba Diver minősítés megszerzésének lehetősége, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!