Búvártanoda | buvartanoda.hu

Night Specialist Diver búvártanfolyam

Miért válaszd a PADI Night Diver búvártanfolyamot? 

Ha éjszaka merülsz, egészen új világot láthatsz. Még saját jól ismert merülési helyed is új látványt nyújt éjjel, olyan sok (a nappal láthatótól különböző) vízi növény és állat aktivizálódik éjszaka.

Mit kell tenned a kezdéshez?
Rendelkezned kell PADI Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver minősítéssel (vagy más szervezet által kiadott minősítő bizonyítvánnyal)
Minimális életkor: 12 év

Mit fogsz csinálni?
Tanulsz az éjszakai merülések tervezéséről, szervezéséről, eljárásairól, technikáiról és potenciális problémáiról. Megtanulod, hogyan irányítsd lebegőképességedet, és hogyan navigálj és tartsd a kapcsolatot éjszaka. Mivel az éjjel látható növények és állatok annyira különböznek a nappaliaktól, megismerkedsz az éjszaka aktív élőlényekkel is.

Mennyi időt vesz igénybe?
Ajánlott tanfolyami óraszám: 12 óra
Minimális nyílt vízi képzés: három merülés

Részvételi díj: 35.000 forint + 55 EURÓ kártyadíj
Búvártanfolyam éjszakai merülésekhez is

búvártanfolyamon megtanulhatod, hogyan merülj biztonságosan, hogy kedvedre fedezhesd fel a vizek rejtélyes, de mesés élővilágát. 

Aki szívesen tölti az idejét búvárkodással, abban idővel bizonyára felmerül a kérdés, hogy milyen lehet éjszaka, sötétben merülni. Vajon mennyiben különbözik az éjszaka aktív élővilág a nappal látottaktól? Nagyon félelmetes sötétben a víz alá merülni? Mindezen kérdésekre választ kaphatsz, ha elvégzed az éjszakai merülés búvártanfolyamunkat

Ezen a tanfolyamon felkészítünk a speciális körülményekre, hogy biztonságosan merülhess sötétedés után is. Ilyenkor egy teljesen más arcát ismerheted meg a víznek és a benne lévő élővilágnak, ezért, ha komolyabban is érdeklődsz a téma iránt, akkor érdemes elvégezned az éjszakai merülés búvártanfolyamunkat

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet és szeretnél többet megtudni az éjszakai merülés búvártanfolyamunkról, fordulj hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésedre!