Búvártanoda | buvartanoda.hu

ONLINE BÚVÁRTANFOLYAM

Nem tudsz vagy nem akarsz résztvenni a csoportos búvároktatáson? Az időbeosztásod miatt nem jók a délutáni időpontok? Esetleg szégyellős vagy a többiek előtt? Akkor az online kezdő búvártanfolyamot Neked találták ki!

Az elméleti előadásokat előre egyeztetett időpontokban tartjuk meg Skype segítségével. (Az uszodai gyakorlatokon és a nyílt vízi merüléseken persze már személyesen is jelen kell lenned.)

Az online búvártanfolyam ára 59.000 Ft + választható ajándék, akár több tízezer forint értékben.

A tanfolyam tematikája és felépítése egyébként megegyezik a PADI OWD kezdő búvártanfolyammal, így a további részleteket az alábbi linken éred el.


Online búvártanfolyam: otthonról tanulhatod meg a búvárkodás alapjait!

Az online búvártanfolyam arra jó, hogy megtanulj merülni és mozogni a víz alatt, méghozzá elméletben! Ha erre vágysz, de nem tudsz vagy nem akarsz megjelenni személyesen, vegyél részt a tanfolyam első szakaszán online oktatáson! Bárki jelentkezhet, aki szeretné elsajátítani a technikai fogásokat és még kezdő!

Az online búvártanfolyam csak az elméleti képzést foglalja magában, a vízi képzésre később kerül sor. A legfontosabb, amit ezen a búvártanfolyamon megtanulhat a jelentkező, hogy milyen technikai dolgokat kell alkalmaznia, hogyan maradjon biztonságban, alapvető dolgokat a víz fizikai tulajdonságairól stb.

Az online búvártanfolyamokat szervező Búvártanodánk weboldalán minden alapvető információ megtalálható erről a tanfolyamról is. Itt minden aktuális tanfolyam leírását megtalálod, amiknek az elvégzését követően felkészült, sokoldalú és profi búvár válhat belőled és bárkiből. Lépj kapcsolatba kollégáinkkal, ha valamelyik tanfolyam felkeltette a figyelmedet és szeretnél feliratkozni az egyikre!