Open Water Diver tanfolyam | buvartanoda.hu

OWD kezdő búvártanfolyam

A PADI Open Water Diver kezdő búvártanfolyam az első lépés búvár pályafutásod elindításához, a tengerekben rejtőző csodák felfedezéséhez!

A búvártanfolyam ára 69.000 Forint helyett most csak 59.000 Forint + választható ajándék akár több tízezer forint értékben!
Gyere el az első előadásra kötelezettségmentesen! A képzés díjának első részletét csak akkor kell befizetned, ha úgy döntesz, csatlakozol a tanfolyam további részeihez is.

Az őszi/téli időszakban igény szerint indulnak tanfolyamok, de a nyílt vízi merüléseket csak tavasszal tudjuk végrehajtani.

További tanfolyamkezdési időpontokról itt tájékozódhatsz.

A búvártanfolyam három nagy részből áll:
- elméleti képzés
- védett vízi merülés
- nyílt vízi merülés


Beiratkozásodkor megbeszéljük a búvártanfolyam pontos menetét és kötünk írásban egy tanfolyami szerződést. Ekkor átadjuk neked a tankönyved, amiből már akár el is kezdheted a felkészülést. Az elméleti oktatás során meg fogod tanulni a légzőkészülékes búvárkodás alapjait, beleértve a búvárfelszerelések használatát, valamint búvárjártassági alapismereteket is.

Az elméleti oktatás közösen egyeztetett időpontokban az Attila úti központukban zajlik, de ha nincs időd az oktatásra bejárni, fel tudsz készülni akár otthon is! Ekkor az elméleti vizsga előtt egy 2-3 órás megbeszélésen fogsz részt venni, ahol bepótolod velünk az esetleges hiányosságokat!

A védett vízi (uszodai) képzés alatt olyan gyakorlatokat fogunk végezni, melyek elsajátításával a legnagyobb biztonságban tudsz majd búvárkodni.

Ha szeretnéd az első tanfolyam előtt kipróbálni milyen érzés a búvárkodás csatlakozz próbamerüléseinkhez!

Mikor végeztünk a védett vízi merülésekkel, irány a nyílt vízi (tengeri vagy tavi) búvárkodás! A nyílt vízi merülések két napig tartanak, ezalatt négyet merülünk. A búvártanfolyam merülései során azokat a készségeket fogod gyakorloni, amelyeket az uszodában már elsajátítottál. Persze ilyenkor már bőven jut idő a valódi búvár élményekre is és a víz alatti csodák megismerésére.


A PADI Open Water Diver búvártanfolyam elvégzésével jogosultságot szerzel 18 méteres mélységig merülni egy veled megegyező,  vagy magasabb végzettségű társsal. És mindezt persze a világon bárhol, hiszen a PADI a világ legnagyobb búvároktatási rendszere, így mindenhol megtalálhatók a bázisai és oktatói. A PADI-ról bővebben
itt olvashatsz.


Open Water Diver végzettséged feljogosít a további búvártanfolyamokon történő részvételre, így elvégezheted a haladó búvártanfolyamot (AOWD), vagy a PADI számtalan specialitása közül is választhatsz érdeklődésed szerint. Sőt, amennyiben szeretnél többet tudni a tengerek élővilágáról, a tengeri ökoszisztéma működéséről, a tengerek környezetvédelmi problémáiról, úgy ezt a tanfolyamot most akár ajándékként is választhatod kezdő búvártanfolyamod mellé! A tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.

Ha pedig inkább a technikai tudásodat fejlesztenéd tovább, választhatod ajándékba a tökéletes lebegőképesség (PADI Peak Performance Buoyancy) specialitás tanfolyamot is. Ezzel a búvártanfolyammal a kezdők merülési technikája is látványosan fejleszthető, ezáltal biztonságosabban, és a csökkenő levegőfogyasztás miatt hosszabb ideig búvárkodhatnak. A tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.

Amennyiben úgy döntesz, hogy inkább saját búvárfelszerelést vásárolnál, vagy akár csak a felszerelés néhány alap darabját vennéd meg, akkor ajándékba választhatod törzsvásárlói kártyánkat is, amelynek segítségével 10%-os kedvezménnyel vásárolhatsz boltunkban.

A búvártanfolyam ára 69.000 Ft  helyett most csak 59.000 Ft + ajándék akár több tízezer forint értékben!
Részletfizetés lehetséges. Kezdéskor elég, ha 20.000 forintot befizetsz.


Az ár tartalmazza:

 

Tankönyv táblázattal + merülési napló.

Elméleti és gyakorlati oktatás.

Palacktöltések és uszodai belépők.

Búvárfelszerelés a tanfolyam idejére.

Választható ajándék.

Az ár nem tartalmazza:

 

Nemzetközi PADI kártya díja (55 EURO).

Hazai vagy külföldi helyszínen végrehajtott nyiltvízi vizsgamerülések költségei. (Külföldi vizsga esetében az utazás, szállás és merülési csomagok, hazai vizsga esetén az utazás, a belépők és a palackok költségei.)


A búvártanfolyam kezdési időpontját és időbeosztását Veled egyeztetve alakítjuk ki. Beszéljük meg e-mailben, telefonon vagy személyesen a Búvártanodában!
Küldj egy e-mailt az elérhetőségeiddel a "Jelentkezem" gombra kattintva és 24 órán belül megkeresünk telefonon vagy e-mailben!


Ha most jelentkezel, választhatsz ajándékot az alábbiak közül:


10% kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártya, amellyel teljes búvárfelszerelés vásárlása esetén akár 80.000 Forintot is spórolhatsz.Boat Diver specialitás tanfolyam 30.000 Ft értékben, ha szeretnél többet tudni a hajóról végrehajtott merülésekről.


  

Tengerbiológia alapjai tanfolyam 20.000 Ft értékben, ha szeretnél többet tudni a tengeri ökoszisztémáról.
Nem tudsz vagy nem akarsz résztvenni a csoportos búvároktatáson? Esetleg szégyellős vagy a többiek előtt? Félsz a búvárkodástól, de szeretnéd ezt a félelmedet legyőzni? Szereted, ha egy oktatáson csak veled foglalkoznak? Akkor a privát kezdő búvártanfolyamot Neked találták ki! További részletek itt.

MIÉRT VELÜNK TANULJ MEG BÚVÁRKODNI?

Mert a búvárkodás és a tengerek élővilága iránti lelkesedésünket igyekszünk átadni neked, miközben megtanítunk biztonságosan merülni.

Mert egy szuper, folyamatosan bővülő és összetartó búvárcsapat tagja leszel.

Mert a Búvártanoda hivatalos Padi Dive Center
, oktatóterem és bolt (részletek itt).

Mert több mint egy évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkezünk, és oktatóink folyamatosan fejlesztik tudásukat.

Mert saját oktatótermünkben tartjuk a tanfolyami előadásokat, ahol bármikor felkereshetsz minket.

Mert folyamatosan szervezünk búvártúrákat, továbbképző búvártanfolyamokat és klubnapokat.

Mert kis létszámú - akár egy fő részére is megtartott - búvártanfolyamainkon minden tanuló maximális figyelmet kap.

Mert gyerekek, 60 év felettiek, sőt mozgássérültek oktatásában is van gyakorlatunk.

Mert a búvártanfolyamokon és búvártúrákon kiváló minőségű és állapotú, rendszeresen szervizelt búvárfelszerelést biztosítunk.

Mert nem csak a búvárkodást, hanem személyes elkötelezettségünk révén a tengerek élővilágát is alaposan megismertetjük Veled.

Mert nálunk nincsenek rejtett költségek és apró betűs kitételek, hanem mindent leírunk a weboldalunkon.

Mert a tanfolyam befizetése esetén garantált ajándékok közül választhatsz, több tízezer forint értékben.

Mert nálunk készpénzzel, bankkártyával vagy utalással is fizethetsz a búvártanfolyamokért vagy a búvárfelszerelésekért.

Mert nálunk részletfizetésre is lehetőséged van.

Mert a búvártanfolyam árának kezdő részletét elég akkor befizetned, ha az első előadás alapján úgy döntesz, csatlakozol a tanfolyam további részeihez is.


Elérhetőségeink: 
E-mail: info@buvartanoda.hu
Tel: 20/9580491, 1/6132686
Cím: 1012 Budapest, Attila út 87.
Egy kis kedvcsináló a kezdő búvártanfolyamhoz: