Open Water Diver tanfolyam | buvartanoda.hu

OWD kezdő búvártanfolyam

A PADI Open Water Diver kezdő búvártanfolyam az első lépés búvár pályafutásod elindításához, a tengerekben rejtőző csodák felfedezéséhez!

A kezdő búvártanfolyam ára 59.000 Forint + választható ajándék akár több tízezer forint értékben!

A digitális tananyagoknak köszönhetően folyamatosan, a Neked megfelelő időpontban indítunk kezdő tanfolyamot. Jelentkezz még ma!

Előre megszervezett tanfolyami időpontokért kattints ide.

A kezdő búvártanfolyam három nagy részből áll:
- elméleti képzés
- védett vízi merülés
- nyílt vízi merülés


Beiratkozásodkor megbeszéljük a búvártanfolyam pontos menetét és kötünk írásban egy tanfolyami szerződést. Ekkor átadjuk neked a tankönyved (elektronikus, esetleg nyomtatott verziót), amiből már akár el is kezdheted a felkészülést. Az elméleti oktatás során meg fogod tanulni a légzőkészülékes búvárkodás alapjait, beleértve a búvárfelszerelések használatát, valamint búvárjártassági alapismereteket is.

Az elméleti felkészülés igény szerint otthon, önállóan, vagy közösen egyeztetett időpontokban az Attila úti központukban zajlik. Önálló készülés esetén az elméleti vizsga előtt egy 2-3 órás megbeszélésen fogsz részt venni, ahol bepótolod velünk az esetleges hiányosságokat!

A védett vízi (uszodai) képzés alatt olyan gyakorlatokat fogunk végezni, melyek elsajátításával a legnagyobb biztonságban tudsz majd búvárkodni.

Ha szeretnéd a tanfolyam előtt kipróbálni milyen érzés a búvárkodás csatlakozz próbamerüléseinkhez!

Mikor végeztünk a védett vízi merülésekkel, irány a nyílt vízi (tengeri vagy tavi) búvárkodás! A nyílt vízi merülések két napig tartanak, ezalatt legalább négyet merülünk. A kezdő búvártanfolyam merülései során azokat a készségeket fogod gyakorloni, amelyeket az uszodában már elsajátítottál. Persze ilyenkor már bőven jut idő a valódi búvár élményekre is és a víz alatti csodák megismerésére.


A PADI Open Water Diver kezdő búvártanfolyam elvégzésével jogosultságot szerzel 18 méteres mélységig merülni egy veled megegyező,  vagy magasabb végzettségű társsal. És mindezt persze a világon bárhol, hiszen a PADI a világ legnagyobb búvároktatási rendszere, így mindenhol megtalálhatók a bázisai és oktatói. A PADI-ról bővebben
itt olvashatsz.


Open Water Diver végzettséged feljogosít a további búvártanfolyamokon történő részvételre, így elvégezheted a haladó búvártanfolyamot (AOWD), vagy a PADI számtalan specialitása közül is választhatsz érdeklődésed szerint. Sőt, amennyiben szeretnél többet tudni a tengerek élővilágáról, a tengeri ökoszisztéma működéséről, a tengerek környezetvédelmi problémáiról, úgy ezt a tanfolyamot most akár ajándékként is választhatod kezdő búvártanfolyamod mellé! A tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.

Ha pedig inkább a technikai tudásodat fejlesztenéd tovább, választhatod ajándékba a hajós merülés (PADI Boat Diver) specialitás tanfolyamot is. Ezzel a búvártanfolyammal részletesebben is megismerheted a hajóról történő merülések technikáját, ezáltal biztonságosabban búvárkodhatsz. A tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.

Amennyiben úgy döntesz, hogy inkább saját búvárfelszerelést vásárolnál, vagy akár csak a felszerelés néhány alap darabját vennéd meg, akkor ajándékba választhatod törzsvásárlói kártyánkat is, amelynek segítségével 10%-os kedvezménnyel vásárolhatsz boltunkban.

A búvártanfolyam ára 69.000 Ft  helyett most csak 59.000 Ft + ajándék akár több tízezer forint értékben! Ha ketten jönnétek, akkor további kedvezményt tudunk adni, így a tanfolyam ára 50.000 Ft/fő lesz.
Részletfizetés lehetséges. Kezdéskor elég, ha 20.000 forintot befizetsz.


Az ár tartalmazza:

 

Tankönyv táblázattal + merülési napló.

Elméleti és gyakorlati oktatás.

Palacktöltések és uszodai belépők.

Búvárfelszerelés a tanfolyam idejére.

Választható ajándék.

Az ár nem tartalmazza:

 

Nemzetközi PADI kártya díja (55 EURO).

Hazai vagy külföldi helyszínen végrehajtott nyílt vízi vizsgamerülések költségei. (Külföldi vizsga esetében az utazás, szállás és merülési csomagok, hazai vizsga esetén az utazás, a belépők és a palackok költségei.)


A búvártanfolyam kezdési időpontját és időbeosztását Veled egyeztetve alakítjuk ki. Beszéljük meg e-mailben, telefonon vagy személyesen a Búvártanodában!
Küldj egy e-mailt az elérhetőségeiddel a "Jelentkezem" gombra kattintva és 24 órán belül megkeresünk telefonon vagy e-mailben!


Ha most jelentkezel, választhatsz egy ajándékot az alábbiak közül:


10% kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártya, amellyel teljes búvárfelszerelés vásárlása esetén akár 80.000 Forintot is spórolhatsz.Boat Diver specialitás tanfolyam 30.000 Ft értékben, ha szeretnél többet tudni a hajóról végrehajtott merülésekről.


  

Tengerbiológia alapjai tanfolyam 30.000 Ft értékben, ha szeretnél többet tudni a tengeri ökoszisztémáról.
Privát búvároktatás

Nem tudsz vagy nem akarsz résztvenni a csoportos búvároktatáson? Esetleg szégyellős vagy a többiek előtt? Félsz a búvárkodástól, de szeretnéd ezt a félelmedet legyőzni? Szereted, ha egy oktatáson csak veled foglalkoznak? Akkor a privát kezdő búvártanfolyamot Neked találták ki! További részletek itt.MIÉRT VELÜNK TANULJ MEG BÚVÁRKODNI?

Mert a búvárkodás és a tengerek élővilága iránti lelkesedésünket igyekszünk átadni neked, miközben megtanítunk biztonságosan merülni.

Mert egy szuper, folyamatosan bővülő és összetartó búvárcsapat tagja leszel.

Mert a Búvártanoda hivatalos Padi Dive Center
, oktatóterem és bolt (részletek itt).

Mert több mint egy évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkezünk, és oktatóink folyamatosan fejlesztik tudásukat.

Mert saját oktatótermünkben tartjuk a tanfolyami előadásokat, ahol bármikor felkereshetsz minket.

Mert folyamatosan szervezünk búvártúrákat, továbbképző búvártanfolyamokat és klubnapokat.

Mert kis létszámú - akár egy fő részére is megtartott - búvártanfolyamainkon minden tanuló maximális figyelmet kap.

Mert gyerekek, 60 év felettiek, sőt mozgássérültek oktatásában is van gyakorlatunk.

Mert a búvártanfolyamokon és búvártúrákon kiváló minőségű és állapotú, rendszeresen szervizelt búvárfelszerelést biztosítunk.

Mert nem csak a búvárkodást, hanem személyes elkötelezettségünk révén a tengerek élővilágát is alaposan megismertetjük Veled.

Mert nálunk nincsenek rejtett költségek és apró betűs kitételek, hanem mindent leírunk a weboldalunkon.

Mert a tanfolyam befizetése esetén garantált ajándékok közül választhatsz, több tízezer forint értékben.

Mert nálunk készpénzzel, bankkártyával vagy utalással is fizethetsz a búvártanfolyamokért vagy a búvárfelszerelésekért.

Mert nálunk részletfizetésre is lehetőséged van.

Mert a búvártanfolyam árának kezdő részletét elég akkor befizetned, ha az első előadás alapján úgy döntesz, csatlakozol a tanfolyam további részeihez is.


A kezdő búvártanfolyam jó lehetőség a színesebb élmények megszerzéséhez!

Egy egzotikus utazás tenger vagy óceán közelében hatalmas élmény és életre szóló kaland. Sokféle tapasztalat éri az utazót, földön és vízen is. Ha szeretnél minél több dolgot kipróbálni, érdemes a búvárkodást is felvenni a listára, és megmerítkezni a víz alatti csodákkal is. Nem búvárkodtál még soha, de szeretnél megtanulni? Kezdő búvártanfolyamunkon Te is megtanulhatod az alapokat, és a következő utazáson már a búvárkodást is felveheted a programok közé!

kezdő búvártanfolyamok egész évben indulnak, ami kiváló lehetőség arra, hogy időben elkezdd, és mire utazol, már képzett, kezdő búvár legyen belőled. A soron következő utazásod előtt gyere el hozzánk, és mi megtanítjuk a búvárfelszerelés használatát, azt, hogyan kell biztonságosan és önállóan merülni! Az elméleti és a gyakorlati órák alkalmával megismerkedsz a búvárkodás alapjaival, segítőkész oktatók mellett tanulod meg, mit, hogyan kell csinálni, ha búvárfelszerelést öltesz, és a víz alá merülsz.
kezdő búvártanfolyam elvégzése után már rajtad múlik, mit hozol ki a következő nyaralásból a tenger vagy az óceán közelében! Keress minket bátran!Kezdő búvártanfolyam: szerezz egy új, izgalmas hobbit!

Ha az ember szeretné izgalmassá, változatossá tenni az életét, manapság e téren rengeteg lehetőség közül válogathat. Részt vehet különböző utazásokon, ahol felfedezheti a világ kincseit, sokféle tájat ismerhet meg, vagy pedig belevághat új hobbiba is, ami által még a képességeit is fejlesztheti. Amennyiben Te is szeretnéd valami új élménnyel feldobni a mindennapokat, megismerkednél a tengerek világával, ajánljuk figyelmedbe kezdő búvártanfolyamunkat!

Kezdő búvártanfolyamunkon garantáltan nem fogsz unatkozni, hiszen igazán formabontó körülmények között tehetsz szert új ismeretekre. A foglalkozásokon lehetőség lesz a képességeidet is fejleszteni, nálunk nagyon sok sikerélményben lehet részed. Ezek a pozitív történések mindenképp hatással lesznek az életedre, alig várod majd, hogy ismét találkozhass velünk és bővíthesd a tudásod a búvártanfolyamunkon. Nálunk mindent megtanulhatsz, amire szükséged lehet a biztonságos búvárkodáshoz. A foglalkozásokat felkészült, tapasztalt oktatók tartják, akiknek a legfőbb céljuk az, hogy valóban hasznos tudást adhassanak át. Körültekintőek, odafigyelnek mindenkire, a kezdő búvártanfolyamon nálunk garantáltan jó kezekben leszel. Az oktatás rendkívül színvonalas körülmények között zajlik, és természetesen a jó hangulatról sem feledkezünk meg. A kezdő búvártanfolyammal az új ismereteken kívül akár a baráti körödet is bővítheted. Az új emberek, környezet teljesen meg fogják változtatni az életed. Lehetőséged van a kezdő búvártanfolyam előtt próbamerülésen részt venni, ahol ízelítőt kaphatsz erről az izgalmas tevékenységről.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, és szeretnél részt venni kezdő búvártanfolyamunkon, jelentkezz mihamarabb! A tanfolyamot kedvező áron biztosítjuk. Weboldalunkon részletesebb tájékoztatót is találhatsz a foglalkozásokról, jelentkezés menetéről, egyéb szolgáltatásainkról. Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnél jelentkezni, bátran keress fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Elérhetőségeink: 
E-mail: info@buvartanoda.hu
Tel: 20/9580491, 1/6132686
Cím: 1012 Budapest, Attila út 87.
Egy kis kedvcsináló a kezdő búvártanfolyamhoz: