Búvártanoda | buvartanoda.hu

Pag-sziget

Az idei utolsó adriai búvártúrát Pag-szigetre szervezzük, ahol egy új bázist próbálunk ki.

Időpont: 2021. szeptember 22-26.

A merülések során a kezdő tanfolyamosok a bázis előtti öböl védett vizében merülhetnek, ahol jó eséllyel találkozhatnak csikóhalakkal és biztosan láthatnak kisebb hajóroncsokat. A négy tanfolyamos merülés után pedig kipróbálhatják a hajós merülést is valamelyik gyönyörű szirt mellett.
A haladó tanfolyamosok és a túrázók két parti merülés után hajós merülésekkel fedezhetik fel a környékbeli merülőhelyeket. A bázisról parti merüléssel elérhető 5(!) kisebb hajóroncs! A hajós merüléseken pedig gorgóniamezőkkel borított falakat és bujkálós-barlangos merülőhelyeket is meglátogathatunk.

Szállás apartmanokban néhány kilométerre a bázistól (4 éjszaka), vagy szerencsésebb esetben (az árazásról még alkudozunk velük) mobilehome-okban, abban a kempingben, ahol a bázis is található. A szállás ára kb. 28 Euro/fő/éj.

A Simuni kemping Horvátország egyik legmodernebb létesítménye, gyönyörű stranddal és egyéb kikapcsolódási lehetőségekkel, éttermekkel, boltokkal. Így ezt a túrát akár családoknak is bátran ajánljuk.


Utazás egyénileg, de az autók megtöltésében persze segítünk. 4 fő/autó esetén a várható költség kb. 20e Ft/fő.

Étkezések önállóan.

A búvárkodás ára:

Kezdő tanfolyamosoknak 4 parti + 1 hajós merülés: 200 Euro

Haladó tanfolyamosoknak vagy túrázóknak 2 parti + 4 hajós merülés: 240 EuroA búvártúrán lehetőség van kezdő, haladó és specialitás tanfolyamok elvégzésére.

Jelentkezni szeptember 5-ig lehet 100 Euro foglaló befizetésével. De persze minél előbb, mert a helyek száma korlátozott.

Minimum létszám 6 fő, maximum 20 fő.