Búvártanoda | buvartanoda.hu

Pag-sziget

Az idei első adriai búvártúrát a Pag-szigeti magyar bázisra szervezzük.Időpont: 2018. Június 20-24.

Szállás a bázison apartmanokban (4 éjszaka).

Utazás egyénileg, de az autók megtöltésében persze segítünk. 4 fő/autó esetén a várható költség kb. 20e Ft/fő.

A szállás és a búvárkodás ára együtt:

Kezdő tanfolyamosoknak 4 parti + 1 hajós merülés: kb. 280 Euro

Haladó tanfolyamosoknak vagy túrázóknak 2 parti + 4 hajós merülés: kb. 290 EuroA búvártúrán lehetőség van kezdő, haladó, mentőbúvár és specialitás tanfolyamok elvégzésére.

Jelentkezni május 20-ig lehet 100 Euro foglaló befizetésével.

Minimum létszám 5 fő, maximum 20 fő.Mesés nyári program: búvártúra Pag-szigetén!

Te mit tervezel, hogyan töltöd majd a nyarat? Még nincsenek terveid, de azt már tudod, hogy szeretnél valami új dolgot kipróbálni idén? A Balaton helyett a távolba vágysz? A strandon ücsörgés helyett inkább valami mozgalmasabbat próbálnál ki? Mit szólnál egy felejthetetlen búvártúrához?Még van időd csatlakozni, hiszen május 20-ig fogadjuk a vállalkozó szellemű utazók jelentkezését, akik úgy döntenek, hogy kipróbálják magukat egy búvártúrán! Nem akadály, ha még soha nem merültél, hiszen a búvártúrán lehetőség van búvártanfolyamon való részvételre is, kezdő és haladó szinten is. Irány a horvát tengerpart és a Pag-sziget! Horvátországnak ez a szigete tökéletes helyszín a búvárkodásra, hiszen igen változatos képet mutat. Ugyanúgy találhatóak rajta kavicsos partszakaszok, fehér homokos strandok, mint sziklás részek. Számos eldugott kis öböl várja, hogy felfedezzék maguknak a búvárok, illetve a nyílt tenger is csábító lehetőség. A csaknem 300 km hosszú vonalon parti és hajós merülésre is van lehetőség a búvártúra néhány napja alatt.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, ismerd meg a Pag-sziget vízi világát, és búvárkodjon egy igazán lélegzetelállító helyen! Kérdéseiddel bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!