Búvártanoda | buvartanoda.hu

Pag-sziget

Az idei utolsó adriai búvártúrát a Pag-szigeti új magyar bázisra szervezzük.

Időpont: 2020. szeptember 17-20.

A merülések során a kezdő tanfolyamosok a bázis előtti öböl védett vizében merülhetnek, ahol jó eséllyel találkozhatnak csikóhalakkal. A négy tanfolyamos merülés után pedig kipróbálhatják a hajós merülést is valamelyik gyönyörű szirt mellett. A haladó tanfolyamosok és a túrázók egy parti check dive után hajós merülésekkel fedezhetik fel a környékbeli merülőhelyeket.

Szállás tengerparti apartmanokban (3 éjszaka). Az apartmanok átlagos horvát színvonalon vannak, saját konyhával, fürdőszobával. De ami a legfontosabb: közvetlenül a tengerparton a bázis felett vagy mellett. Így esetlegesen rosszabb idő esetén merülés után haza tudunk szaladni egy forró zuhanyra :-) A szállás ára kb. 25-30 Euro/fő/éj.


Utazás egyénileg, de az autók megtöltésében persze segítünk. 4 fő/autó esetén a várható költség kb. 20e Ft/fő.

Étkezések önállóan.

A búvárkodás ára:

Kezdő tanfolyamosoknak 4 parti + 1 hajós merülés: 180 Euro

Haladó tanfolyamosoknak vagy túrázóknak 1 parti + 4 hajós merülés: 220 EuroA búvártúrán lehetőség van kezdő, haladó és specialitás tanfolyamok elvégzésére.

Jelentkezni szeptember 5-ig lehet 100 Euro foglaló befizetésével. De persze minél előbb, mert a helyek száma korlátozott.

Minimum létszám 5 fő, maximum 20 fő.Mesés program: búvártúra Pag-szigetén!

Te mit tervezel, hogyan töltöd majd a nyár végét vagy az őszt? Még nincsenek terveid, de azt már tudod, hogy szeretnél valami új dolgot kipróbálni idén? A Balaton helyett a távolba vágysz? A strandon ücsörgés helyett inkább valami mozgalmasabbat próbálnál ki? Mit szólnál egy felejthetetlen búvártúrához?Még van időd csatlakozni, hiszen augusztus 15-ig fogadjuk a vállalkozó szellemű utazók jelentkezését, akik úgy döntenek, hogy kipróbálják magukat egy búvártúrán! Nem akadály, ha még soha nem merültél, hiszen a búvártúrán lehetőség van búvártanfolyamon való részvételre is, kezdő és haladó szinten is. Irány a horvát tengerpart és a Pag-sziget! Horvátországnak ez a szigete tökéletes helyszín a búvárkodásra, hiszen igen változatos képet mutat. Ugyanúgy találhatóak rajta kavicsos partszakaszok, fehér homokos strandok, mint sziklás részek. Számos eldugott kis öböl várja, hogy felfedezzék maguknak a búvárok, illetve a nyílt tenger is csábító lehetőség. A csaknem 300 km hosszú vonalon parti és hajós merülésre is van lehetőség a búvártúra néhány napja alatt.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, ismerd meg a Pag-sziget vízi világát, és búvárkodjon egy igazán lélegzetelállító helyen! Kérdéseiddel bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!