Programajánló | buvartanoda.hu

Programajánló

Próbamerülés az Aquaworldben

Április 12-én 17.30 órától próbamerülést és uszodai gyakorlást szervezünk az AquaWorldbe. Jelentkezni április 10-ig lehet e-mailben.
Búvártanoda összejövetel

Tervezett program: - Borneo/Sipadan búvártúra videós élménybeszámolója, idei és jövő évi búvártúra és egyéb programok tervei, búvárkodáshoz kapcsolódó aktualitások, intelmek ("akadémia"), új termékek stb., örömködés, beszélgetés stb. :-)
Helyszín: 1088 Budapest, Rákóczi út 29., - "Neked csak Dezső!" söröző különterme. A belépés díjtalan, de némi étel/ital fogyasztással hozzájárulhatunk a létesítmény fenntartásához :-) Részvételi szándékodat lécci e-mailben jelezd, legkésőbb április 20-ig!
Tengerbiológia tanfolyam

Január 26-án indul tengerbiolgiai és óceanográfiai előadássorozatunk a Kék Bolygó Egyesület munkatársaival közösen kidolgozott tematika alapján.
Jelentkezni január 20-ig lehet.

Részletek >>
Merülés az Y40-ben

Idei első búvár kirándulásunk során Padovába megyünk, ahol a 40 méter mély Y40 medencében merülünk.

Részletek >>
Efr tanfolyam
Január 16-án 13.00 órától EFR elsősegély tanfolyamot tartunk. Jelentkezni január 14-ig lehet e-mailben vagy telefonon. Minimum létszám 2 fő.
A tanfolyam során elsajátítható a szív-tüdő újraélesztés (CPR), az Automata Külső Defibrillátor (AED) alkalmazása, a súlyos vérzések, a sokk, a fulladás és a gerinctörés kezelése. Az EFR tanfolyamok magabiztosságot adnak a laikus elsősegélynyújtóknak, ha valódi vészhelyzetben kell segíteniük. A résztvevők ugyanazokat az elméleti és gyakorlati készségeket sajátítják el, mint a hivatásos elsősegélynyújtók, de laikus szinten. Részletek itt >>
Próbamerülés az Aquaworldben

Január 3-án 17.00 órától próbamerülést és uszodai gyakorlást szervezünk az AquaWorldbe. Jelentkezni január 2-ig lehet e-mailben. 
Nitrox tanfolyam

Január 15-én Padi EANx, azaz dúsított levegőkeverékes búvárkodás -közismert nevén Nitrox – tanfolyamot tartunk. Jelentkezni Január 10-ig e-mailben lehet. Részletek itt >>
Kezdő búvártanfolyam

Február 21-én indul következő PADI Open Water Diver kezdő búvrtanfolyamunk.
Jelentkezni e-mailen, telefonon vagy személyesen a boltban lehet.
Részletek itt>>
Búvárkodás Dorogon

Október 6-án, szombaton az egész napot Dorogon töltjük. Csatlakozz hozzánk, ha szeretnél kicsit gyakorolni vagy már nagyon nem bírod merülés nélkül!
Jelentkezni október 3-ig lehet e-mailben.
PPB tanfolyam

Aki szeretné fejleszteni lebegőképességét, az márciusban elkezdheti a Padi Tökéletes Lebegőképesség specialitás (Peak Performance Buoyancy) tanfolyamot. Ennek keretében olyan feladatokat és játékokat csinálunk, amelyek segítenek a lebegési technika finomításában. Jelentkezni április 28-ig e-mailben lehet. Részletek itt >>

Csatlakozz búvártúráinkhoz!