Programajánló | buvartanoda.hu

Programajánló

Búvárkodás Dorogon

Október 6-án, szombaton az egész napot Dorogon töltjük. Csatlakozz hozzánk, ha szeretnél kicsit gyakorolni vagy már nagyon nem bírod merülés nélkül!
Jelentkezni október 3-ig lehet e-mailben.
Búvárkodás a dorogi tóban - hajósüllyesztéssel

Június 16-án, szombaton az egész napot Dorogon töltjük. Csatlakozz hozzánk, ha szeretnél kicsit gyakorolni vagy már nagyon nem bírod merülés nélkül!
A nap fénypontja lesz, amikor a roncsbúvárok és a buli kedvéért elsüllyesztjük egyik kedves búvárbarátunk kiszuperált, 21 láb hosszú vitorláshajóját... Jelentkezni június 14-ig lehet e-mailben.

Próbamerülés az Aquaworldben

Június 18-án 17.00 órától próbamerülést és uszodai gyakorlást szervezünk az AquaWorldbe. Jelentkezni június 14-ig lehet e-mailben. 

Efr tanfolyam

Június 13-án 15.00 órától EFR elsősegély tanfolyamot tartunk. Jelentkezni májsu 18-ig lehet e-mailben vagy telefonon. Minimum létszám 2 fő.

A tanfolyam során elsajátítható a szív-tüdő újraélesztés (CPR), az Automata Külső Defibrillátor (AED) alkalmazása, a súlyos vérzések, a sokk, a fulladás és a gerinctörés kezelése. Az EFR tanfolyamok magabiztosságot adnak a laikus elsősegélynyújtóknak, ha valódi vészhelyzetben kell segíteniük. A résztvevők ugyanazokat az elméleti és gyakorlati készségeket sajátítják el, mint a hivatásos elsősegélynyújtók, de laikus szinten. Részletek itt >>
Kezdő búvártanfolyam

Június 14-én indul következő PADI Open Water Diver kezdő búvrtanfolyamunk.
Jelentkezni e-mailen, telefonon vagy személyesen a boltban lehet.
Részletek itt>>
Nitrox tanfolyam

Március 27-én Padi EANx, azaz dúsított levegőkeverékes búvárkodás -közismert nevén Nitrox – tanfolyamot tartunk. Jelentkezni Március 20-ig e-mailben lehet. Részletek itt >>
PPB tanfolyam

Aki szeretné fejleszteni lebegőképességét, az márciusban elkezdheti a Padi Tökéletes Lebegőképesség specialitás (Peak Performance Buoyancy) tanfolyamot. Ennek keretében olyan feladatokat és játékokat csinálunk, amelyek segítenek a lebegési technika finomításában. Jelentkezni április 28-ig e-mailben lehet. Részletek itt >>

Csatlakozz búvártúráinkhoz!