Búvártanoda | buvartanoda.hu

Rescue Diver búvártanfolyam

Miért érdemes elvégezned ezt a búvártanfolyamot?
 
A PADI Rescue Diver búvártanfolyam fontos és kritikus lépés ahhoz, hogy tudásod és gyakorlatod kiterjeszd a tisztán kedvtelési szinten túl is. Mint mentőbúvár megtanulod, hogy túl kell tekintened saját magadon, számításba kell venned más búvárok biztonságát és egészségét is.
A Rescue búvártanfolyam alatt felkészítünk Téged arra, hogy segítsd a problémák megelőzését búvárkodáskor és ha szükséges, változatos technikák felhasználásával kezelni tudd az esetleges vészhelyzeteket.
Bár a mentőbúvári képzés nyomán szerzett tudás természeténél fogva komoly helyzetekben kerülhet felhasználásra, a tanfolyam mégis élvezetes, és erősíti az önbizalmad.

Mi szükséges a búvártanfolyam elkezdéséhez?

Minimum AOWD minősítéssel vagy más képzési szervezettől származó búvárminősítéssel kell rendelkezned. 12 évesnél idősebbnek kell lenned. A búvártanfolyam befejezéséig be kell mutatnod EFR tanfolyamodról az érvényes igazolásod. (Az EFR tanfolyamot szintén nálunk tudod elvégezni.)

Miből áll a képzés?

Elméleti képzés után 1 uszodai és 5 nyílt vízi merülésen veszel részt, ahol 12 mentési készséget gyakorlunk, amik leginkább előfordulhatnak búvárkodás alatt.

Mennyibe kerül?
A búvártanfolyam ára 65.000 forint + 55 EURO kártyadíj. Az összeg tartalmazza:
- Elméleti és gyakorlati oktatást
- Tankönyvet
- Uszodai belépők árát
- Hazai, nyílt vízi merülések költségeit
- Búvárfelszerelést a tanfolyam idejére
A fenti ár nem tartalmazza az esetleges külföldi merülések, az utazás és szállás költségeit.