Búvártanoda | buvartanoda.hu

Rescue Diver búvártanfolyam

Miért érdemes elvégezned ezt a búvártanfolyamot?
 
A PADI Rescue Diver búvártanfolyam fontos és kritikus lépés ahhoz, hogy tudásod és gyakorlatod kiterjeszd a tisztán kedvtelési szinten túl is. Mint mentőbúvár megtanulod, hogy túl kell tekintened saját magadon, számításba kell venned más búvárok biztonságát és egészségét is.
A Rescue búvártanfolyam alatt felkészítünk Téged arra, hogy segítsd a problémák megelőzését búvárkodáskor és ha szükséges, változatos technikák felhasználásával kezelni tudd az esetleges vészhelyzeteket.
Bár a mentőbúvári képzés nyomán szerzett tudás természeténél fogva komoly helyzetekben kerülhet felhasználásra, a tanfolyam mégis élvezetes, és erősíti az önbizalmad.

Mi szükséges a búvártanfolyam elkezdéséhez?

Minimum AOWD minősítéssel vagy más képzési szervezettől származó búvárminősítéssel kell rendelkezned. 12 évesnél idősebbnek kell lenned. A búvártanfolyam befejezéséig be kell mutatnod EFR tanfolyamodról az érvényes igazolásod. (Az EFR tanfolyamot szintén nálunk tudod elvégezni.)

Miből áll a képzés?

Elméleti képzés után 1 uszodai és 5 nyílt vízi merülésen veszel részt, ahol 12 mentési készséget gyakorlunk, amik leginkább előfordulhatnak búvárkodás alatt.

Mennyibe kerül?
A búvártanfolyam ára 69.000 forint + 55 EURO kártyadíj. Az összeg tartalmazza:
- Elméleti és gyakorlati oktatást
- Tankönyvet
- Uszodai belépők árát
- Hazai, nyílt vízi merülések költségeit
- Búvárfelszerelést a tanfolyam idejére
A fenti ár nem tartalmazza az esetleges külföldi merülések, az utazás és szállás költségeit.

A Rescue Diver búvártanfolyam elvégzésével semmilyen helyzet nem érhet váratlanul!

Búvárkodás közben előfordulhatnak kockázatos helyzetek, amelyek bizonyos esetekben még a tapasztaltabb szakembereket is próbára tehetik. Nagyon fontos, hogy a résztvevők közül legalább egy embernek legyen olyan tudása, amivel ezek a kellemetlen, veszélyes helyzetek megfelelően orvosolhatók. Amennyiben Te szeretnél lenni az a személy, aki megoldja a kockázatos szituációkat, tovább mélyítenéd a tudásodat, másoknak segítenél, ajánljuk figyelmedbe a Rescue Diver búvártanfolyamunkat

Rescue Diver búvártanfolyam elvégzése után semmilyen kellemetlen helyzet, probléma nem érhet váratlanul. A képzésen olyan tudást kaphatsz, amivel a legszélsőségesebb körülmények között is helyt állhatsz. A búvártanfolyamon rengeteg hasznos információt adnak át a tanárok azzal kapcsolatban, hogy hogyan előzheted meg a veszélyes helyzeteket. Az oktatóktól a kockázati tényezőkről is tájékozódhatsz, így később a búvárkodás valóban az felejthetetlen pillanatokról szólhat. A Rescue Diver búvártanfolyamon felkészült, tapasztalt szakemberektől tanulhatsz, akik minden fontos elméleti és gyakorlati tudást át fognak Neked adni. A képzés elvégzése után sokkal nagyobb kedvvel, bátorsággal fogod belevetni magad a búvárkodásba, hiszen olyan tudás birtokában leszel, amivel nem lehetnek akadályok előtted. A Rescue Diver búvártanfolyamon történő részvételhez nagyon fontos, hogy rendelkezz legalább AOWD vagy más képzési szervezettől származó búvárminősítéssel, mert enélkül nem vehetsz részt az oktatáson. Az órák jó hangulatúak, garantáljuk, hogy a búvártanfolyam minden egyes percét élvezni fogod.

Rescue Diver búvártanfolyam kiváló lehetőség ahhoz, hogy jobban elmélyülhess a búvárkodásban. Weboldalunkon bővebb információkat is olvashatsz a képzésről, árakról. Célszerű körbenézned a honlapunkon, mert több képzésünk is van, és még búvártúrákat is indítunk izgalmas helyeken. Ezeket nem érdemes kihagynod! Ha szeretnél jelentkezni, vagy kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.