Bírod a stresszt? És a víz alatt?

Február 11-én, vasárnap reggel 8:00-tól lesz az évadzárón már említett stressz teszt első időpontja az Aquaworldben.
Oktató és divemaster kollégákkal kipróbáltuk az összes feladatot és örömmel jelenthetem, hogy veszteség nélkül sikerült teljesítenünk, legfeljebb a büszkeségünk sérült időnként 🙂
Szóval, ha nekünk sikerült, akkor nektek is sikerülni fog!
De miről is szól ez a stressz teszt? Olyan feladatokat találtunk ki, amelyek esetleges vészhelyzeteket és azok megoldását szimulálják. Vannak egyszerűbb, kevésbé stresszes feladatok – köztük először több olyan is, amit még a kezdő tanfolyamon tanultatok, de azóta valószínűleg nem gyakoroltátok -, és vannak nehezebb, már haladóbb szintet és több gyakorlatot feltételező feladatok is. Mindenkit a végzettségének, búvár tapasztalatának és erőnlétének megfelelő szintű gyakorlatokkal fogunk terrorizálni. 🙂
A képzés kis csoportokban zajlik, egy oktató vagy divemaster legfeljebb 2 tanulóval foglalkozik egyszerre, ezzel garantálva a biztonságotokat. Ennek megfelelően a helyek száma is erősen korlátozott, ezért ha szeretnél jönni, akkor mielőbb jelezd emailben! A helyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük fel. Persze ha most erről lemaradtál, vagy nem jó az időpont, akkor sem kell csüggedned, mert igény esetén többször is szervezünk ilyen merülést.
A program ára 14.000 Ft. Ezen felül az uszodai belépőt (4200 Ft) és igény esetén a felszerelést (3000 Ft) kell csak fizetned.
Aki sikeresen elvégzi a feladatokat, az egy évig jogosult 10% kedvezményre a mentőbúvár tanfolyam árából. (A mentőbúvár tanfolyam előfeltétele a haladó tanfolyam elvégzése és legalább 20 naplózott merülés.)
Ha kedvet kaptál egy kis stresszes búvárkodáshoz és készségeid fejlesztéséhez, akkor várjuk jelentkezésedet emailen!
Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]