A Búvártanodáról

 

A Búvártanoda PADI Five Star Dive Centert 2004 novemberében nyitottuk. 2016-ban az I. kerületi Attila útra költöztünk, azzal a céllal, hogy a budai oldal búvárainak is rendelkezésére álljon egy jól felszerelt búvárbolt és oktatóközpont.

Nem titkoljuk, mi elsősorban azért lettünk búvárok, hogy megismerjük a vízfelszín alatt rejtőző csodálatos élővilágot. Számtalan merülés után még mindig hatalmas boldogsággal tölt el minket, ha bármilyen víz alatti élőlénnyel találkozunk és csodálhatjuk azok sokszínűségét, különlegességét.

Régi álmunkat beteljesítve létrehoztunk egy olyan búvárközpontot, ahol a jelentkezők nemcsak a búvárkodás alapjait sajátíthatják el, hanem kiemelt hangsúlyt kap a tengerek élővilágának megismerése, az élővilág védelmének fontossága. Így azon kevés hazai búváriskolák közé tartozunk, ahol lehetőség van tengerbiológiai és környezetvédelmi ismeretek tanulására is, az alapoktól kezdve egészen a haladó szintig.

Fontosnak tartjuk, hogy a tudáson kívül átadjuk hallgatóinknak azt a lelkesedést és tisztelet is, amit a víz alatti világ iránt érzünk.

Mára elértük, hogy a Búvártanoda nem csak egy egyszerű búváriskola. Ehelyett egy olyan klubot képzelj el, ahol búvárhallgatóink fesztelenül, barátságos környezetben tudják elsajátítani a búvárkodással kapcsolatos alapismereteket.

A kezdő tanfolyam elvégzése után sem hagyjuk egyedül búvárainkat, hanem folyamatosan biztosítjuk számukra a továbbképzéseken, búvártúrákon, klubnapokon és baráti összejöveteleken való részvételt.

Kezdetektől fogva elköteleztük magunkat a PADI búvároktatási rendszere mellett. Felemelő érzés a legnagyobb búvárrendszerben oktatni, szeretjük a PADI-n belüli folyamatos fejlesztéseket, az igényes tananyagokat. Az sem elhanyagolható számunkra, hogy valóban mindenhol megtalálhatóak a PADI búvárközpontok, búvároktatók a világban. Jó érzés egy ekkora szervezethez tartozni. A PADI-ról bővebben itt és itt olvashatsz.

A Búvártanoda hivatalos PADI Five Star Dive Centerként működik. A részletekrőkl itt olvashatsz.

Tengerbiológiai és környezetvédelmi törekvéseink számára jó hátteret biztosít a PADI Project Aware szervezete. A Project Aware célkitűzéseiről és működéséről bővebben itt tájékozdóhatsz.

 

Munkatársaink:

Kovács Roland
 

PADI Master Instructor

EFR Instructor Trainer

PADI Elite Instructor

EFR Elite Instructor

A Búvártanoda tulajdonosa és ügyvezetője, amatőr tengerbiológus.

1993 óta búvárkodik.

Fő területe a tengerbiológia, környezetvédelem és a roncsmerülés.

Windt Milán

PADI Open Water Scuba Instructor
2011 óta búvárkodik .
Fő területe a roncsbúvárkodás.

Kovács Levente

PADI Open Water Scuba Instructor
2010 óta búvárkodik.
Fő területe a gyermekek oktatása. És a végtelen türelem…

Bartha Csaba

PADI Open Water Scuba Instructor
2013 óta búvárkodik.
Fő területe a mélymerülés és az üregi búvárkodás.

Dr. Zöld Gábor

PADI Open Water Scuba Instructor
2008 óta búvárkodik.
Fő területe a gyerekek oktatása és a cápás merülés.

Sipos Dániel

PADI Open Water Scuba Instructor
2021 óta búvárkodik.
Fő területe a roncs és technikai merülés.

Gera Iván

PADI Open Water Scuba Instructor
2014 óta búvárkodik.
Fő területe az éjszakai merülés.

Filótás Tamás

PADI Divemaster
2001 óta búvárkodik.
Fő területe a roncs és a cápás merülés.

Esztári Andrea

A Búvártanoda boltvezetője és kabalája.

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]