Tudnivalók az E-Card hozzáférésről

A PADI búvárbázis vagy oktatód online vagy papír alapon regisztrálni fogja a PADI szervezeténél, hogy sikeresen elvégezted a búvár- vagy elsősegély tanfolyamot. Ehhez a regisztrációhoz szükség van egy e-mail címre és a PADI egy online fiókot hoz létre ehhez a megadott e-mail címhez.
Regisztrációt követően kapsz egy e-mailt a [email protected] email címről, mely megerősíti, hogy a minősítésedet igazoló digitális kártyát azonnal megkapod, amit a végzettséged a PADI által ellenőrzésre kerül. Kérlek ellenőrizd a spam fiókodat is, arra az esetre, ha a szolgáltató oda helyezte volna a leveledet.
A regisztrációs e-mailben meg kell erősítened a fiókod létrehozását. Ezt követően várj 24 órát, amíg a PADI alkalmazásban megpróbálsz hozzáférni az e-kártyákhoz.
Ha és amennyiben nem az e-mailből kívánod elérni a fiókodat, mert már korábbról létezik accountod, akkor a Sign in funkciónál nem kell adatokat megadni, hanem azonnal a „Forgot password”-re kell kattintani és beírni a regisztrációhoz megadott -email címet.
Az e-mail cím automatikusan feltöltésre kerül. Ha még nincs fiók csatolva az adott email címhez, akkor a hitelesítési kódot külön e-mailben fogod megkapni ([email protected] e-mail címről) a megadott e-mail címre. Melyet a “verification code” box”-ba kell bevinned és ezt követően egy jelszót létrehozni, amely legalább 8 karakterből kell álljon, és egy nagy betűt, egy kisbetűt, egy számot és egy egyéb karaktert legalább kell tartalmaznia.
Ha már van fiókod és tudod a jelszavadat akkor be is tudsz jelentkezni. A hitelesítő kód elképzelhető, hogy spam fiókba érkezik, ezért kérlek ellenőrizd azt mielőtt a “Didn’t see the code? Re-send now” funkcióval ismételten kódot kérsz.
Ezzel a lépéssel a fiókod megerősítésre került és már hozzáférsz a saját adataidhoz.
Ha már rendelkezel érvényes regisztrációval és fiókkal és az adatok közül valamelyik nem egyezik az új kártya kiadásakor érvényes adatokkal, akkor egy külön levelet fogsz kapni, amin keresztül a PADI Ügyfélközponttal le tudod egyeztetni az eltérő adatokat.
Ha az adatok leegyeztetésre kerültek, akkor a PADI Ügyfélközpont segíteni fog, hogyan férj hozzá a fiókodhoz.

Hogyan használd és érd el az e-kártyákat a mobil alkalmazásban?
1. Töltsd le az alkalmazást a telefonodra! (Figyelem, az új PADI alkalmazást kell letölteni, amely fehér alapon a PADI kék-piros logója, alatta feketével kiírva a PADI név.)
2. Telepítés után indítsd el a programot. A fiókod már létrehozásra került, ezért ne feledd, hogy nem kell új fiókot létrehozni.
3. Add meg az e-mail címedet és a jelszavadat.
4. A megjelenő képernyőn fogod látni a kártyaidat. Kattints arra, amit szeretnél megnézni és láthatod a részleteket.
5. A „Download E-Card” pontra kattintva tudod a kártyádat letölteni. Görgess balra a kártya előlapjának nézetéhez.

Kérjük, ellenőrizd, hogy az adatok megfelelőek-e és lépj kapcsolatba a PADI Ügyfélközponttal ha valamilyen adat hibás lenne.
A változtatások az e-kártyán azonnal meg fognak jelenni, amint az adatk frissítésre kerültek. Ha mégsem látod javított adatokat akkor zárd be és nyisd meg újra az alkalmazást.
Ha plasztik kártyát is szeretnél, akkor azt a szokásos díjazás ellenében meg tudod igényelni. Jelezd nekünk és segítünk!

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]