Próbamerülés

Megismerkednél a búvárkodással? Várunk egész évben próbamerülésre!

A tengerek világa rengeteg embert vonz, viszont ahhoz, hogy bárki közelebbről megismerkedjen ezzel a titokzatos és különleges tereppel, el kell kezdenie a búvárkodással foglalkozni. Ha Te is régóta szeretnél elmerülni a vízben, és ehhez kipróbálnád a búvárkodást, vegyél részt próbamerülésen!

A próbamerülésen lehetőséged van közelebbről megismerkedni a búvárkodással, így felmérheted határaidat, és azt, hogy valóban komolyan érdekel-e ez a tevékenység. A próbamerüléseken biztonságos körülmények várnak, profi szakemberek vesznek körbe, és a szó szoros értelemben kézenfogva mutatják meg Neked a búvárkodás alapjait. A próbamerüléshez egész évben biztosítjuk a megfelelő terepet: téli időszakban értelemszerűen fedett helyen történik a merülés, viszont nyáron lehetőség van már akár első alkalommal is elmerülnöd a tengerek világában.

A próbamerüléssel szerzett pozitív élmények kiváló alapot adnak ahhoz, hogy folytasd a búvárkodást a jövőben. Ismerkedj meg közelebbről a vizek világával, a próbamerülésen történő részvételhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünkön!

Ha szeretnéd kipróbálni velünk a búvárkodást, nem kell mást tenned, csak jelentkezel valamelyik elérhetőségünkön, időpont-egyeztetés céljából.

A Discovery próbamerülés ára: 11.000 forint + uszodai belépő.

Ha tetszett a próbamerülés jelentkezz búvártanfolyamainkra is! Részletek: https://www.buvartanoda.hu/kezdo-buvartanfolyam/.

Próbamerülés ajándékba!

Egy különleges kalanddal szeretnéd meglepni azt, aki közel áll hozzád? Egy igazán remek ajándék lehet a meglepetések és az izgalmak kedvelőinek a búvárkodás. Akkor sincs gond, ha még sosem merült valaki, és nem is tudja, hogyan kell, mert erre való a próbamerülés!

A Discovery próbamerülés minden kezdőnek lehetőséget biztosít arra, hogy egy rövid időre a valódi búvárok bőrébe bújhasson, és megtapasztalhassa a víz alatti világok szépségét.

A próbamerülés uszodában történik, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a búvárfelszerelés részeivel, azzal, hogyan kell szakszerűen felölteni egy búvárruhát és azzal is, hogyan történik egy merülés. Az élmény igazán egyedülálló, és könnyen lehet, hogy meghozza a kedvet ahhoz, hogy a búvárkodást alaposabban is megismerje valaki.

Keress fel minket bizalommal, és tudj meg mindent az általunk biztosított próbamerülésről! Garantáljuk, hogy fantasztikus ajándéknak bizonyul majd! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén tájékozódj bátran a részletekről!

Új hobbi? Régi álmok? Teszteld próbamerülésen, hogy a búvárkodás-e a Te tereped!

A tengerek élőlényei mindig is érdekelték az embereket, ám még napjainkban is nagyon keveset tudunk róluk. Ki az, aki kicsit sem kíváncsi arra, hogy mit rejt a mély, milyen a nagy kékség élőben? Ha Te is a rajongók közé tartozol, itt a nagy lehetőség arra, hogy a búvárok nyomdokaiba lépj! A próbamerülés mindenki számára megadja az esélyt arra, hogy letesztelhesse, hogyan érzi magát lent a mélyben és az élmény alapján azt is eldöntheti, hogy meg szeretne-e tanulni búvárkodni.

Keresd fel bátran budapesti búvár tanodánkat és jelentkezz az általunk meghirdetett próbamerülések egyikére, legyen belőled is egy kis idő erejéig igazi búvár!

A próbamerüléseket egész évben szervezzük, így évszaktól függően a próbamerülések helyszíne is változhat. Amennyiben hidegebb évszakban merülnél, a program fedett uszodában lesz megtartva. Javasoljuk, hogy aki intenzívebb élményre vágyik, az inkább a nyári időszakot válassza.

A nyári próbamerüléseknél akár arra is van lehetőség, hogy a tengerben szerezd meg első búvár élményed.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, lépj velünk kapcsolatba a Búvártanoda honlapján található elérhetőségeink egyikén és tájékozódj a részletekről!

Izgalmas hobbira vágysz? Vegyél részt búvártanfolyamunkon!

Vitathatatlan, hogy izgalmakra szükség van a szürke hétköznapokban, ezért nem véletlen, hogy az emberek főként olyan szabadidős tevékenységeket választanak, amiben az ilyen élményeket átélhetik. Ha Te is ebbe a táborba tartozol, azonban még nem találtad meg az izgalmakat biztosító hobbidat, ne kutass tovább, hanem vegyél részt búvártanfolyamunkon!

Egy búvártanfolyamon garantált az izgalom és az emlékezetes pillanatok, hiszen már önmagában a búvárkodás egy rendkívül mozgalmas tevékenység, így, ha bennünket választasz, örök élményekkel gazdagodhatsz, amikről másoknak is szívesen fogsz beszámolni! A búvártanfolyam elvégzése után kezdődnek a valódi izgalmak, ugyanis olyan tudás birtokában leszel, aminek köszönhetően nem jelenthet problémát a tengerek felfedezése, így a következő üdüléseden akár egy búvárprogramon is részt vehetsz!

Merülj el egy izgalmas hobbiban, készülj fel velünk a tengerek felfedezésére! A búvártanfolyamra történő jelentkezéshez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]