Kezdő búvártanfolyam

A PADI Open Water Diver kezdő búvártanfolyam az első lépés búvár pályafutásod elindításához, a tengerekben rejtőző csodák felfedezéséhez!

A kezdő búvártanfolyam ára 63.000 Forint + választható ajándék akár több tízezer forint értékben!

A digitális tananyagoknak köszönhetően folyamatosan indítjuk búvártanfolyamainkat, így a saját időbeosztásod szerint tudod elsajátítani az elméleti tudnivalókat. Jelentkezz még ma!

Ha azonban mégis inkább egy előre meghirdetett időpontban szeretnéd elkezdeni, akkor az időpontokért kattints ide!

 

A kezdő búvártanfolyam három nagy részből áll:
– elméleti képzés
– védett vízi merülés
– nyílt vízi merülés

Beiratkozásodkor megbeszéljük a búvártanfolyam pontos menetét és elküldjük neked a digitális (e-learning) tankönyved, amiből akár azonnal el is kezdheted a felkészülést. Az elméleti oktatás során meg fogod tanulni a légzőkészülékes búvárkodás alapjait, beleértve a búvárfelszerelések használatát, valamint búvárjártassági alapismereteket is.

Az elméleti felkészülés igény szerint otthon, önállóan, vagy közösen egyeztetett időpontokban az Attila úti központunkban zajlik. Önálló készülés esetén az elméleti vizsga előtt egy 1,5 órás megbeszélésen fogsz részt venni, ahol bepótolod velünk az esetleges hiányosságokat!

 

 

A 2×4 óra védett vízi (uszodai) képzés alatt olyan gyakorlatokat fogunk végezni, melyek elsajátításával a legnagyobb biztonságban tudsz majd búvárkodni.

 
Ha szeretnéd a tanfolyam előtt kipróbálni milyen érzés a búvárkodás csatlakozz próbamerüléseinkhez!
 
Mikor végeztünk a védett vízi merülésekkel, irány a nyílt vízi (tengeri vagy tavi) búvárkodás!
A nyílt vízi merülések két napig tartanak, ezalatt legalább négyet merülünk. A kezdő búvártanfolyam merülései során azokat a készségeket fogod gyakorolni, amelyeket az uszodában már elsajátítottál. Persze ilyenkor már bőven jut idő a valódi búvár élményekre is és a víz alatti csodák megismerésére.

 

 

PADI Open Water Diver kezdő búvártanfolyam elvégzésével jogosultságot szerzel 18 méteres mélységig merülni egy veled megegyező,  vagy magasabb végzettségű társsal. És mindezt persze a világon bárhol, hiszen a PADI a világ legnagyobb búvároktatási rendszere, így mindenhol megtalálhatók a bázisai és oktatói. A PADI-ról bővebben itt olvashatsz.

 

Privát búvároktatás

Nem tudsz vagy nem akarsz résztvenni a csoportos búvároktatáson? Esetleg szégyellős vagy a többiek előtt? Félsz a búvárkodástól, de szeretnéd ezt a félelmedet legyőzni? Szereted, ha egy oktatáson csak veled foglalkoznak? Akkor a privát kezdő búvártanfolyamot Neked találták ki! További részletek itt.

 

Open Water Diver végzettséged feljogosít a további búvártanfolyamokon történő részvételre, így elvégezheted a haladó búvártanfolyamot (AOWD), vagy a PADI számtalan specialitása közül is választhatsz érdeklődésed szerint.

Sőt, amennyiben szeretnél többet tudni a tengerek élővilágáról, a tengeri ökoszisztéma működéséről, a tengerek környezetvédelmi problémáiról, úgy ezt a tanfolyamot most akár ajándékként is választhatod kezdő búvártanfolyamod mellé! A tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.

Ha pedig inkább a technikai tudásodat fejlesztenéd tovább, választhatod ajándékba a hajós merülés (PADI Boat Diver) specialitás tanfolyamot is. Ezzel a búvártanfolyammal részletesebben is megismerheted a hajóról történő merülések technikáját, ezáltal biztonságosabban búvárkodhatsz. A tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.

Amennyiben úgy döntesz, hogy inkább saját búvárfelszerelést vásárolnál, vagy akár csak a felszerelés néhány alap darabját vennéd meg, akkor ajándékba választhatod törzsvásárlói kártyánkat is, amelynek segítségével 10%-os kedvezménnyel vásárolhatsz boltunkban.

 

A búvártanfolyam ára 63.000 Ft + ajándék akár több tízezer forint értékben! Ha ketten jönnétek, akkor további kedvezményt tudunk adni, így a tanfolyam ára 56.000 Ft/fő lesz.
Részletfizetés lehetséges. Kezdéskor elég, ha 30.000 forintot befizetsz.

 

Az ár tartalmazza:

Digitális PADI tankönyv,

Merülési napló, 

Elméleti és gyakorlati oktatás,

Folyamatos konzultáció, 

Búvárfelszerelés a tanfolyam idejére, 

Választható ajándék

Az ár nem tartalmazza:

Uszodai belépők,

Nemzetközi PADI kártya díja (55 Euro), 

Hazai vagy külföldi helyszínen végrehajtott nyílt vízi vizsgamerülések költségei (Hazai helyszínen kb. 18.000 Ft, Horvátországban kb. 200 Euro)

 

A búvártanfolyam kezdési időpontját és időbeosztását Veled egyeztetve alakítjuk ki. Beszéljük meg e-mailben, telefonon vagy személyesen a Búvártanodában!
Küldj egy e-mailt az elérhetőségeiddel a „Jelentkezem” gombra kattintva és 24 órán belül megkeresünk telefonon vagy e-mailben!

 

Ha most jelentkezel, választhatsz egy ajándékot az alábbiak közül:

10% kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártya, amellyel teljes búvárfelszerelés vásárlása esetén akár 80.000 Forintot is spórolhatsz.

Boat Diver specialitás tanfolyam 30.000 Ft értékben, ha szeretnél többet tudni a hajóról végrehajtott merülésekről.

Tengerbiológia alapjai tanfolyam 30.000 Ft értékben, ha szeretnél többet tudni a tengeri ökoszisztémáról.

 

 

 

 

MIÉRT VELÜNK TANULJ MEG BÚVÁRKODNI?

 

Mert a búvárkodás és a tengerek élővilága iránti lelkesedésünket igyekszünk átadni neked, miközben megtanítunk biztonságosan merülni.

Mert egy szuper, folyamatosan bővülő és összetartó búvárcsapat tagja leszel.

Mert több mint egy évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkezünk, és oktatóink folyamatosan fejlesztik tudásukat.

Mert igény esetén saját oktatótermünkben tartjuk a tanfolyami előadásokat, ahol bármikor felkereshetsz minket.

Mert folyamatosan szervezünk búvártúrákat, továbbképző búvártanfolyamokat és klubnapokat.

Mert kis létszámú – akár egy fő részére is megtartott – búvártanfolyamainkon minden tanuló maximális figyelmet kap.

Mert gyerekek, 60 év felettiek, sőt mozgássérültek oktatásában is van gyakorlatunk.

Mert a búvártanfolyamokon és búvártúrákon kiváló minőségű és állapotú, rendszeresen szervizelt búvárfelszerelést biztosítunk.

Mert nem csak a búvárkodást, hanem személyes elkötelezettségünk révén a tengerek élővilágát is alaposan megismertetjük Veled.

Mert nálunk nincsenek rejtett költségek és apró betűs kitételek, hanem mindent leírunk a weboldalunkon.

Mert a tanfolyam befizetése esetén garantált ajándékok közül választhatsz, több tízezer forint értékben.

Mert nálunk készpénzzel, bankkártyával vagy utalással is fizethetsz a búvártanfolyamokért vagy a búvárfelszerelésekért.

Mert nálunk részletfizetésre is lehetőséged van.

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]