Búvárfelszerelések | buvartanoda.hu

Búvárfelszerelések


Több mint két évtizedes búvártapasztalattal a hátunk mögött úgy gondoltuk, hogy boltunkban azokat a búvárfelszereléseket fogjuk árulni, amelyekre valóban szüksége van minden vízimádónak. És mindezt csak olyan búvárfelszerelés gyártók kínálatából válogatva, amelyekben – leginkább saját tapasztalataink alapján - maradéktalanul megbízunk.

Ezek a gyártók a francia Aqualung, az olasz Cressi és Mares, a magyar Dive Labs, az angol Typhoon, a francia Beuchat, a német OMS és a tajvani Aquatec.


Hiszünk abban, hogy vásárláskor a búvár tapasztalata és egyéni céljai alapján kell a megfelelő felszerelést kiválasztani. Ezért nem feltétlenül a legdrágább, sokkal inkább a legmegfelelőbb búvárfelszerelést ajánljuk neki. És hogy mindez még vonzóbb legyen, folyamatos akciókkal igyekszünk elérhetőbbé tenni egyes termékeinket.

Ha valamely búvárfelszerelésünk éppen nincs a boltunkban, akkor azt igény esetén néhány napon belül beszerezzük.

Boltunk címe: 1012 Budapest, Attila út 87. 
Telefon: 06/1 613-2686, 06/20 958-0491

Ha nem tudsz személyesen eljönni boltunkba, akkor a teljes árukínálatunkból rendelhetsz webshopunkban  is.
A megrendelt terméket napokon belül postai úton juttatjuk el hozzád.


        

Nyitvatartás hétköznaponként 12.00 és 18.00 között, szombaton telefonos egyeztetés alapján.

Teszteld le az új felszerelésedet búvártúráinkon!


Tudnivalók az alapvető búvárfelszerelésről

Tudnivalók az alapvető búvárfelszerelésrőlSokan érdeklődnek a tengerek világa iránt, amit csakis búvárkodás útján lehet felfedezni. Ahhoz, hogy izgalmas kalandban lehessen részünk, nem csak a tanfolyami részvételünk fontos, hanem a megfelelő búvárszett beszerzése is!

A maszk az alapvető búvárfelszerelések közé tartozik, enélkül elképzelhetetlen a búvárkodás. A maszkok terén széles kínálattal találkozhatunk a szaküzletekben, az egészen egyszerű egylencsés típustól kezdve a digitális kijelzőt is magába foglaló modellekig ma már szinte minden beszerezhető, attól függően, hogy mennyire profi kellékeket szeretnénk.

 

Az uszonyok esetében szintén különböző típusokkal találkozhatunk, melyeket eltérő célokra készítenek, ezért érdemes alaposan tájékozódni. A búvárfelszerelést gyártó cégek sokszor éveken át kutatják, tesztelik a megfelelő anyagösszetételt és kialakítást annak érdekében, hogy a legkisebb erőfeszítéssel minél nagyobb hajtóerőt lehessen elérni.

 

A búvárszettekből nem hiányozhatnak a légzőcsövek sem, melyek tekintetében érdemes jól felszerelt típust választanunk (például hullámtörővel ellátott verzió), hiszen ez a biztonságunkat szolgálja.

 

Nézz körül webshopunkban, rendelj minőségi búvárszettet, és merülj el a tengerek világában!Búvárfelszerelés vásárlás könnyedén?

A búvárkodás egyre több ember figyelmét kelti fel, nem véletlenül, hiszen ez egy rendkívül izgalmas tevékenység, ahol a résztvevőknek lehetőségük van közelebbről is megismerkedni a vizek, tengerek titokzatos világával. A biztonságos merüléshez mindenképp szükség van megbízható búvárfelszerelésre, amit akár bérelni is lehet, viszont azok, akik komolyabban elhatározzák magukat, mindenképp saját ruházatot, kiegészítőt szeretnének beszerezni. Közülük sokan ütköznek akadályokba, mert a környezetükben nem igazán van olyan kereskedés, ahol valóban profi és minőségi búvárfelszerelést lehetne vásárolni. Amennyiben Te is hasonló helyzetben vagy, ne csüggedj, ugyanis webáruházunkkal könnyedén felkészülhetsz az izgalmas tengeri kalandokra!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokaknak okoz gondot közvetlen környezetükben a búvárfelszerelés megvásárlása, fontosnak tartottuk, hogy termékeinket webáruházunkon keresztül is elérhetővé tegyük. Bármikor, bárhonnan meg tudod rendelni a szükséges ruházatot, kiegészítőket, ennek köszönhetően nem lesznek akadályok előtted. Választékunk gazdag, melyben színvonalas, megbízható termékekkel találkozhatsz, így olyan felszereléssel merülhetsz majd, amivel garantáltan megtapasztalhatod a búvárkodás előnyeit, szépségeit. Webshopunkkal rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg, hiszen a vásárláshoz ki sem kell mozdulnod otthonról és azzal sem kell foglalkoznod, hogy megtaláld azt a kereskedést, ahonnan megvásárolhatod a búvárfelszerelésedet. Ha nem találnál valamit a kínálatban, ne ess kétségbe, hiszen, ha jelzed igényeid felénk, igyekszünk minél hamarabb beszerezni a keresett termékeket.

Készülj velünk az izgalmas kalandra, válaszd a vásárlás kényelmesebb formáját, dönts webáruházunk búvárfelszerelései mellett! A minőség mellett odafigyelünk arra is, hogy termékeinket kedvező áron kínáljuk, így bárki számára könnyedén elérhetők. Ha bővebb információkra lenne szükséged, vagy segítséget kérnél a búvárfelszerelés kiválasztásában, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre!
 


Kezdő búvártanfolyamra is szerezd be megfelelő búvárfelszerelésed!


Amikor valaki úgy határoz, hogy kezdő búvártanfolyamon szeretne részt venni, és magával a tevékenységgel kapcsolatban komoly elhatározásai vannak, érdemes már a tanulás időszakára megvásárolni a saját felszerelést. Emellett több érv is szól.

Saját búvárfelszereléssel sokkal kényelmesebb a tanulás, hiszen már a tanfolyam idején megtanulod megfelelően használni az eszközeidet, így mire nyílt terepre kerülsz, addigra már rutinosan tudod kezelni a felszerelésed. Bérelt búvárfelszerelés esetében nem biztos, hogy mindig ugyanazokat az eszközöket kapod, így minden egyes merüléskor újra el kell sajátítanod a használatukat. Ez rendkívül időigényes, arról nem beszélve, hogy a saját eszközök biztos használata még nagyobb magabiztosságot ad a víz alatt.

Búvárfelszerelés boltunkban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a kezdő tanfolyamhoz! Ha szeretnél nálunk vásárolni, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! A minőségi, megbízható termékeket garantáljuk!


Utazás a mélytengeri királyságokba a legjobb eszközökkel

Utazás a mélytengeri királyságokba a legjobb eszközökkelSzeretnéd felfedezni a mélytengeri birodalom minden rejtett és izgalmas szegletét? Elveszettnek hitt királyságokat látni, vagy színes kavalkádként úszó halakkal, gyönyörű korallszigetekkel és más, szépséges élőlényekkel találkozni? Akkor Neked mindenképpen profi búvárfelszerelésre lesz szükséged!

 

A minőségi búvárfelszerelések első és legfontosabb ismérve a biztonság. Ha olyan ruhára és kellékekre vágysz, amikben garantáltan biztonságban érezheted magad, nálunk jó helyen jársz!

 

Cégünkkel pedig olyan egzotikus helyeken próbálhatod ki új búvárfelszerelésedet, mint a horvátországi Mali Losinj, vagy a Vörös-tenger egyiptomi része, és a lista ezekkel még nem ért véget, folyamatosan azon dolgozunk, hogy az érdeklődőknek újabb és újabb helyeket biztosítsunk a búvárkodáshoz.

 

Szeretnél többet megtudni a nálunk vásárolható búvárfelszerelésekről? Még csak most ismerkedsz ezzel a világgal, és először búvártanfolyamon vennél részt? Nézz szét weboldalunkon, és amennyiben maradt kérdésed, bátran vedd fel munkatársainkkal a kapcsolatot!


Búvárfelszerelés: az ABC felszerelés

Búvárfelszerelés: az ABC felszerelésAz ABC egy rövidítés a búvárkodás világában és a szabadtüdős, illetve a palackos merülés alapvető búvárfelszerelését jelenti. Lássuk, pontosan milyen viselet és eszközök kellenek ahhoz, hogy ez a búvárfelszerelés teljes legyen?

A kiválasztásnál természetesen a megfelelő méret az elsődleges szempont, de arra is ügyelni kell, hogy jól illeszkedjenek az egyes darabok és magabiztosan tudjuk őket használni. A búvárfelszerelésből nem hiányozhat a maszk, amivel látunk a víz alatt. A búvármaszkhoz tartozik egy orrész is, amivel merülésnél tudjuk kiegyenlíteni az arcunkra és szemünkre ható nyomást.

A légzőcsővel a felszínhez közel lehet levegőhöz jutni, hiszen az kilóg a vízből. Palackos merülésnél is hasznos, mert addig se a palack tartalmát pazaroljuk, amíg a felszínen úszunk, de erős felszíni hullámzásban is jó szolgálatot tehet. Mindig bal oldalt van, mert jobb oldalon a légző automata csutorája kap helyet.

A búvárfelszerelés következő alap darabja az uszony. A papucsos uszony szabadtüdős merüléshez vagy meleg vízben végrehajtott merülésekehez illik, a pántos pedig a hűvösebb vizekben végrehajtott készülékes búvárkodáshoz.

Végül nem árt, ha van velünk egy búvárkés is búvárkodás közben, mert bármikor jól jöhet, ha a búvár belegabalyodik valamibe. Ezek az alap - azaz ABC - eszközök, amik a teljes búvárfelszerelés esetén kiegészülnek olyan dolgokkal, mint búvárruha, nyomásmérő és nyomáscsökkentő, búvárkomputer, lámpa, tájoló és búvármellény (BCD).

 


Búvárszemüveg elérhető áron? Nálunk megtalálod!

Búvárszemüveg elérhető áron? Nálunk megtalálod!Ha a búvárkodás szóba kerül, az emberek azonnal a búvárfelszerelés két jellegzetes elemére asszociálnak, az uszonyra és a búvárszemüvegre (azaz hivatalos nevén a búvár maszkra). Búvármaszk nélkül teljesen elképzelhetetlen ez az izgalmas tevékenység, hiszen védi a szemet a víztől, és segít, hogy abban a közegben is élesen lássunk. Amennyiben Te is elmerülnél a vizek, tengerek világában, és ehhez búvárszemüveget szeretnél vásárolni, tekintsd meg kedvező árú termékeinket!

Búvárszemüvegeink ára reális és megfizethető, azonban, mint minden más termék esetében, úgy a búvárszemüvegek értékét is a márka és a speciális tulajdonságok befolyásolják. Vagyis, ha jobb teljesítményű búvármaszkot keresel e téren, nagyobb kiadásra számíthatsz, viszont cserébe jobb minőségű eszköz birtokában lehetsz, ám ha ritkán fogod használni a kelléket, az egyszerűbb változat is elég lehet.

Természetesen búvárfelszereléseinket sem kerülhetik el az akciók, ezért mindenképp érdemes követni a búvárszemüveg árak változásait, érdemes többször körülnézni nálunk!

Így válaszd ki a tökéletes búvármaszkot!

A búvárszemüveg egy levegőréteg létrehozásával biztosítja a látást a víz alatt, ahol máskülönben szemeink csak elmosódott, fókusz nélküli világot tudnának közvetíteni. Ez a tulajdonságuk már önmagában a merülés elengedhetetlen kellékeivé teszi ezeket a kis eszközöket, fontos azonban, hogy megfelelő maszkot válasszunk, és itt nem csak a búvárszemüveg ára az egyetlen tényező. Búvárszemüveg elérhető áron? Nálunk megtalálod!

Az első és legfontosabb, hogy a búvármaszk tökéletesen illeszkedjen az arcodra. A kényelmetlen, nem jól rögzülő maszkok nem csak a búvárkodás nagyszerű élményét ronthatják el, hanem balesetveszélyesek is. Nagyon fontos a maszk orr körüli része, illetve látótere is. Előbbinél az arany középút a járandó: ha az orr-rész összeszorításával be tudod fogni az orrodat, de még nem fájnak a cimpáid, akkor megtaláltad a tökéletes formát.

Ha szeretnél megbízható minőségű, jól kialakított modellt választani, de fontos számodra a búvárszemüveg ára is, akkor bátran keresd kollégáinkat, akik még bővebb tájékoztatást tudnak adni!