Búvártúra az őszi szezonban

A nyárnak vége, a búvártúrákra azonban ez közel sem igaz. Ismerkedj meg az általunk kínált lehetőséggel, és jelentkezz a tudásszinted szerint!

Az ideális búvártúra helyszínt néha még a tapasztaltabb búvároknak is nehéz megtalálniuk. Ehhez időre is szükség van, ez pedig nem mindenkinek áll rendelkezésére. Semmiképp nem szeretnének olyan túrába belefutni, amely nem a tudásszintjüknek megfelelő.

Fontos számukra az is, hogy további tapasztalatokat tudjanak szerezni, amik hasznukra válnak, így magasabb szinten is tudnák magukat fejleszteni.

 

Búvártúra Egyiptomban

Akik igazán felejthetetlen és izgalmas kalandban szeretnének részt venni haladó búvárként, nekik ajánljuk búrvártúránkat Egyiptomban. 2023. november 5-12. között minimum végzett vagy még AOWD-t tanuló búvároknak szervezzük a túrát.

 A Vörös-tenger lenyűgöző természeti kincseivel, világával lehet közelebbről is megismerkedni.  Teknősök, delfinek, cápák nagy eséllyel előfordulnak, így olyan élőlényekkel is találkozhatnak a résztvevők, amelyeket korábban csak természetfilmekben láthattak. Nagy mélységek és áramlatok jellemzők erre a területre, nem véletlen, hogy csak igazán tapasztalt búvárok vehetnek részt ezen az utazáson.

 Egyedül nem kalandos a búvártúra

Vannak olyanok, akik elgondolkodnak azon, hogy egyedül, ismerősök nélkül csatlakozzanak egy-egy búvártúrához. Lehet így is, de sokkal jobb, ha már egy összeszokott csapat része leszel. Egyrészt egy ilyen terepen jó, ha többen vagyunk és ismerjük egymást, így tudunk egymásra figyelni, másrészt egyhangú és lehangoló, ha az ember egyedül járja be a terepet.

Az utazás során új barátságok is születhetnek. Érdemes megragadni ezt a lehetőséget, mert sok mindent nyerhetnek vele a résztvevők.

Nálunk még csak most indul be igazán a szezon, jelentkezz mihamarabb búvártúránkra Egyiptomba, és fejleszd magad a terepen! Garantáljuk, hogy elégedett leszel az utazással, helyszín választással. Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz az utazásról.

Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnél jelentkezni, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További információ: https://www.buvartanoda.hu/egyiptomi-buvartura/

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]