Búvártúra Horvátországban: még van pár szabad helyünk!

Még van lehetőséged jelentkezni búvártúrára. Ismerkedj meg a lehetőségekkel, együtt mesebeli környezetben pihenhetünk, búvárkodhatunk!

Akik elvégezték a búvártanfolyamainkat, gyakran tanácstalanok lehetnek a nyaralásukat illetően. Miután megszerezték a tudást a merüléshez, szeretnék ezt mindenképp kihasználni, és olyan helyre menni, ahol van lehetőség kipróbálniuk magukat terepen.

Egyesek úgy gondolják, hogy elkéstek már ezzel az elvárással, mert a nyár közepén nem nagyon van lehetőség arra, hogy az igényeiknek megfelelően válasszák ki az úti célt. A jó hír az, hogy nincs senki, semmiről még lemaradva, augusztus végi és szeptemberi túráinkra van még hely!

Egyes búvártúráinkra még van szabad hely!

Tudjuk, hogy egyedül nagyon nehéz megtalálni azokat a helyeket, amik alkalmasak a búvárkodásra, ráadásul az embernek önmagában a merülés nem csak, hogy nem lehet túl izgalmas, de nem is szabad. Társaságban a legjobb felfedezni a tengeri élővilágot, ráadásul még a biztonságérzetre sem lehet panasz.

Lehetőséget kínálunk arra, hogy még a nyár közepén is lehessen jelentkezni hozzánk búvártúrára. Megkönnyítjük a végzett tanulók helyzetét, nem nekik kell kitalálniuk azt, hogy hová érdemes utazniuk, hiszen mi ismerjük a legizgalmasabb búvártúra helyszíneket.

Búvártúra Horvátországban

Horvátország rendkívül népszerű nyaralóhely, sokan vágynak oda, a táj lenyűgöző, és még izgalmas kirándulóhelyek is várják az érdeklődőket. A felszín felfedezése mellett érdemes lemerülni a tenger mélyére, hiszen itt is páratlan dolgokkal találkozhatnak a búvárok.

A búvártúra Horvátországban tökéletes lesz ahhoz, hogy még jobban beleszeress ebbe a kiváló hobbiba. Csodálatos élményekkel térhetsz haza, és még a búvártudásodat is fejlesztheted, javíthatod a túra során.

A honlapunkon bővebb információkat is találhatsz az aktuális búvártúrákról. Jelentkezz mihamarabb, használd ki a szabad helyeket, ne maradj le a közös kalandról! Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnéd leadni a jelentkezésedet, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További információ: https://www.buvartanoda.hu/buvartura/

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]