Búvártúrák, ahol nem egyedül kell felfedezned a lenyűgöző helyeket

Szeretnéd csoportosan felfedezni a legszebb területeket búvárként? Tarts velünk búvártúráinkon, amelyeken nem kell egyedül lenned, jelentkezz még ma!

Sokan rendelkeznek tapasztalattal a búvárkodásról, vagy pedig éppen most csöppennek bele ebbe a világba. Bármelyik táborról is legyen szó, egyesekkel előfordulhat, hogy kénytelenek lennének egyedül utazni olyan helyre, ahol lehetőségük van kipróbálni a megszerzett vagy fejlesztett tudásukat.

Az egyedüli búvárkodás nem túl előnyös, több szempontból sem. Leginkább a biztonság az, ami ilyenkor nem adatik meg, a legprofibbaknál is előfordulhatnak problémák, így jó, ha van társaság, ahol bárki azonnal tud cselekedni, ha baj történne.

Búvártúrák, ahol nem lehetsz egyedül

Nem véletlenül foglalkozunk az oktatás mellett búvártúrák szervezésével is. Miután elvégezted képzéseink valamelyikét, lehetőséged van nem akármilyen terepen kipróbálni a tudásod.

A jó hír az, hogy nem kell egyedül utaznod. Búvártúráink iránt óriási az érdeklődés, így igazán jó kis csapat indulhat útjára olyan helyekre, mint Horvátország vagy Egyiptom.

Alapvetően nagy gondot fordítunk arra, hogy kezdők, haladók egyaránt biztonságos környezetben búvárkodhassanak, de így, csapatban nincs mitől tartanod.

Motiváló környezetben élvezetesebb a búvárkodás

Nem csupán azért érdemes velünk tartani a túrák során, mert érdekes és lenyűgöző helyeken búvárkodhatsz, hanem azért is, mert csapatban könnyebb és motiválóbb felfedezni ezt a titokzatos világot.

Még a kezdők is nagyon sokat tanulhatnak egymástól terepen, haladóktól pedig nem kérdés, hogy rengeteg tanácsot lehet kérni.

Tarts velünk Te is, jelentkezz mihamarabb, legyél gazdag új élményekkel, és akár még új barátokra, kapcsolatokra is szert tehetsz!

Honlapunkon minden lényeges információt megtalálsz az aktuális túrákról. Érdemes minél hamarabb jelentkezni.

Ha esetleg kérdeznél a számodra érdekes túráról, vagy javaslatot kérnél azzal kapcsolatban, hogy melyikre jelentkezz, keress bennünket a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

 

További információk: https://www.buvartanoda.hu/buvartura/

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]