Családi szafari a Vörös-tengeren

2024. július 28 – augusztus 4.

Júliusban gyermekes búvárainknak szervezünk egyiptomi családi búvárszafarit az Andromeda fedélzetére.

Ezen a túrán a szülőknek van akalmuk búvárkodni is és a gyerekekkel közösen pancsolni, sznorizni is. A hajót erre az útra tengeri medencével, csúszdával, vízi fánkkal, kismedencével is felszerelik. A hajó rendszeresen kiköt védett öblökben, homokpadok, lakatlan szigetecskék közelében, így a tengeri és tengerparti pancsolásra is van lehetőség.

 

 

A napi háromszori étkezések menüinek összeállítása során is gondoltak a gyerekekre, így rendszeresen vannak rántotthús falatok, sültkrumpli, spagetti….

A túra során a hajó Hurghadából indul észak felé. Érinti Abu Nuhas zátonyát, ahol lehetőség van a híres roncsok merülésére is, de jellemzően a Hurghada közeli merülőhelyeket látogatja meg, köztük a méltán hírek Gubal szigetet is. Naponta 3-4 merülésre van lehetőség, de a gyermekek felügyeletét a merülések idejére a szülőknek kell megszervezniük (felváltva merülnek, vagy egyszer-egyszer egymás gyermekeire felügyelnek stb.).

 

 

A túra ára 820 Euro/fő, 12 éves kor alatt 620 Euro, 2 éves kor alatt csupán az adókat és nemzeti park belépőt kell fizetni.

További költségek:

Repjegy: kb. 450-480 Euro

Adók, kikötői díjak: 50 Euro

Nemzeti park belépő: 40 Euro

Baksis: 60 Euro

VÍzum: 25 USD

A helyeket március végéig tartják fent nekünk, így ha érdekel, jelentkezz mielőbb. (Később már nem tudjuk garantálni, hogy lesz hely a hajón.) Minimum létszám 8 fő, maxium létszám 24 fő.

Ha további részletekre, inmformációkra lenne szükséged, írj nekünk és elküldjük Neked emailen a részletes brossúrát.

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]