Divemaster búvártanfolyam

Divemaster képzés

Közvetlenül egy PADI Instructor mellett dolgozva bővítheted tudásodat és finomíthatod készségeidet, miközben hivatásos búvárrá válsz.
A PADI Divemaster búvártanfolyam fejleszti vezetői képességeidet is azáltal, hogy kiképez a búvártevékenységek felügyeletére és segíted az Instructor-t a búvárhallgatókkal való foglalkozásban.

Mit csinálhatnak a PADI Divemaster-ek?

– Helyi Dive Center-ekben, pezsgő fedélzetű búvárhajókon, jachtokon és egzotikus üdülőhelyeken dolgozhatnak
– Segítik a PADI Instructor-okat a búvárhallgatókkal való foglalkozásban a búvártanfolyamok során
– Búvártúrára vezethetik a PADIScuba Diver-eket
– PADI Skin Diver-eket taníthatnak és minősíthetnek
– Taníthatják a PADI Discover Snorkeling programokat
– Minősített búvárok számára PADI ReActivate programokat vezethetnek
– Minősített búvárokat vezethetnek a Discover Local Diving élményprogramokon
– Az Emergency First Response Instructor tanfolyam sikeres elvégzése után taníthatják az Emergency First Response-t

Mit kell tenned a kezdéshez?

– Rendelkezned kell PADI Advanced Open Water diver minősítéssel vagy más képzési szervezet által kiadott minősítő bizonyítvánnyal
– PADI Rescue Diver minősítéssel vagy más képzési szervezet által kiadott minősítő bizonyítvánnyal
– Orvos által aláírt egészségügyi bizonyítvánnyal
– 20 naplózott merüléssel
– Alsó korhatár: 18 év

Mit fogsz csinálni?

– Tantermi és önálló tanulási foglalkozásokon búvár vezetési ismereteket tanulsz
– Vízi készségfejlesztő és erőnléti gyakorlatokat végzel védett és nyílt vízben
– Szervező- és problémamegoldó készségeid próbájaként tanítási gyakorlatokat végzel
– Gyakornokoskodsz vagy oktatási gyakorlatokon veszel részt

Mennyi időt vesz igénybe a Divemaster búvártanfolyam?

Egy-három hónap.

Mennyibe kerül?

A tanfolyam költsége: 120 000 forint, amely nem tartalmazza a merülések és utazások költségeit, a felszerelés bérleti díját, a szállásdíjakat, és a regisztrációs díjat. Természetesen, -mint minden tanfolyamunkon- itt is van lehetőséged részletekben fizetni.

lenne szükséged, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

 


Divemaster búvártanfolyam: fejleszd vezetői képességeidet profi szakemberekkel!

Az évek során sokan annyira megkedvelik a búvárkodást, hogy ezzel kapcsolatban el tudnák képzelni magukat oktatói vagy programszervezői munkakörben. Ahhoz, hogy az érdeklődők ilyen tevékenységeket is végezhessenek, mindenképp magas fokozatú búvártanfolyamon kell részt venniük, ahol a megfelelő tudáson kívül a képesítést igazoló papírt is megszerezhetik. Amennyiben Te is szeretnél magasabb munkakörben elhelyezkedni, fejleszd vezetői képességeidet Divemaster búvártanfolyamunkon!

A Divemaster búvártanfolyamon minden olyan tényezővel megismerkedhetsz, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy programokat rendezhess meg vagy oktatói tevékenységben vehess részt. A képzésen igazi profiktól szerezhetsz hasznos gyakorlati és elméleti tudást, nálunk a legjobbat hozhatod ki magadból. A Divemaster búvártanfolyam során igazi felelősségteljes vezető válhat belőled, aki alkalmas lesz arra, hogy például minősített búvárok számára programokat szervezzen. Tovább mélyítheted a tudásod, így még profibb szakember válhat belőled a választott területeden. A Divemaster búvártanfolyam elvégzése után nagyon sok lehetőség áll majd előtted a munka világában. Akár külföldön, egzotikus üdülőhelyeken is vállalhatsz munkát, így az életed száznyolcvan fokos fordulatot is vehet.

Divemaster búvártanfolyamon történő részvételnek több kritériuma is van. Például PADI rescue diver – azaz mentőbúvár – minősítéssel vagy más képzési szervezet által kiadott bizonyítvánnyal kell rendelkezned. Orvos által előírt egészségügyi dokumentumra is szükséged lesz, és minimum húsz naplózott merülést kell igazolnod.

Érj el magasabb fokozatot a kiszámíthatóbb jövőd érdekében, gyere el Divemaster búvártanfolyamunkra! Az oktatás barátságos, felszerelt környezetben történik, az órákon biztosan nem fogsz unatkozni. A képzés kedvező áron érhető el, így nálunk nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlni ahhoz, hogy kihozd magadból a legjobbat. Ha szeretnél beiratkozni, vagy bővebb információkra

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]