Szárazruhás specialitás búvártanfolyam

Miért válaszd a PADI Dry Suit Diver, azaz szárazruhás specialitás búvártanfolyamot?

Ha látványos és burjánzó vízi élővilágot akarsz látni, amely gyakran a hidegebb éghajlatú vizekben található, a testednek melegen kell maradni, és ez a száraz ruhában történő búvárkodást jelenti. Nyilván meg szeretnéd tanulni az ehhez szükséges technikákat és erre való a PADI Dry Suit Diver – azaz szárazruhás – Specilitás búvártanfolyam.

Mit kell tenned a kezdéshez?

Rendelkezned kell PADI Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver minősítéssel (vagy más szervezet által kiadott minősítő bizonyítvánnyal)
Minimális életkor: 12 év

Mit fogsz csinálni?

A PADI Dry Suit Diver Specialty búvártanfolyam során nem csak a száraz ruhás búvárkodással kapcsolatos háttér-ismeretanyagot sajátítod el, hanem védett vízben merülést is végrehajtasz az elméletnek a gyakorlatba történő átültetése céljából. Amikor már hibátlanul megy védett vízben, eljön a két nyílt vízi merülés ideje, és tudásodat a gyakorlatban is alkalmazhatod, beleértve a tervezést, a szervezést, a technikákat, a problémákat és a lebegőképesség szabályozását.

Mennyi időt vesz igénybe?

Ajánlott tanfolyami óraszám: 8 óra
Minimális nyílt vízi képzés: csupán egy nap

Hová indulhatsz innen tovább?
Az Adventures in Diving Dry Suit Adventure Dive-ja az oktató belátása szerint beszámíthat a hasonló nevű Specialty tanfolyamba. Ez a Specialty búvártanfolyam egyike lehet azon öt Specialty minősítésnek, amely PADI Master Scuba Diver minősítésedhez szükséges.

Részvételi díj: 49.000 forint + 55 EURÓ kártyadíj


Búvártanfolyam a száraz ruhás búvárkodáshoz is!

Búvártanfolyam a száraz ruhás búvárkodás iránt érdeklődők számára, tanulj profiktól, válaszd minőségi oktatásunkat!

A száraz ruhás búvárkodás iránt sokan érdeklődnek, azonban közülük egyesek nem igazán rendelkeznek kellő tapasztalattal, gyakorlattal ahhoz, hogy részt is vegyenek az ilyesfajta merülésen. Mivel ennél a típusú búvárkodásnál gyakran kell szélsőséges körülményekkel megküzdeni, tanácsos részt venni olyan tanfolyamon, ahol az érdeklődők tapasztalt, gyakorlott szakemberek segítségével készülhetnek fel. Amennyiben Te is szeretnél tanulni, fejlődni, ajánljuk figyelmedbe Dry Suit Specialist Diver búvártanfolyamunkat

A Dry Suit Specialist Diver búvártanfolyam elvégzése után végre Te is részt vehetsz száraz ruhás búvárkodáson. Az oktatás során az összes fontos technikát elsajátíthatod, és lelkileg is felkészülhetsz a víz alatti szélsőséges körülményekre. A Dry Suit Specialist Diver búvártanfolyamon profi, tapasztalt oktatók kalauzolnak el a száraz ruhás búvárkodás világába. Legfőbb céljuk, hogy a résztvevők olyan tudással gazdagodjanak, aminek alkalmazásával bármilyen helyzetben a legjobb formájukat hozhatják. A Dry Suit Specialist Diver búvártanfolyamon különböző praktikák is elhangozhatnak, amikkel még könnyebben boldogulhatsz később a merülések során. Az oktatók mindent megtesznek azért, hogy minél hamarabb sikereid legyenek a tanulás során. A tanfolyam után izgalmas, felejthetetlen kalandokban vehetsz részt, mindenképp érdemes belevágnod a tanulásba. 

Válaszd a Dry Suit Specialist Diver búvártanfolyamunkat, és szerezz használható tudást profi oktatóktól, jó hangulatú foglalkozások keretein belül! Weboldalunkon bővebb információkat is találhatsz a tanfolyamról. Érdemes körbenézned nálunk, ugyanis többféle oktatás közül is válogathatsz nálunk. Webshopunkból könnyedén beszerezheted a felszerelésed, és még búvártúráinkra is jelentkezhetsz. Ha kérdéseid lennének, vagy leadnád a jelentkezésedet, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére. 

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]