Emergency First Response elsősegély tanfolyam

Emergency First Response elsősegély tanfolyam

Ez a nemzetközi minősítést adó elsősegély tanfolyam felkészíti a Téged, hogyan reagálj életveszélyes vészhelyzetben. A tanfolyam az elsődleges ellátásra fókuszál, kombinálva a tudásfejlesztő és a gyakorlati részeket életben is előforduló helyzetek szimulálásával, mely által kellő önbizalmat szerzel ahhoz, hogy egy valódi vészhelyzetben is merjél segítséget nyújtani.

A következő készségek sajátíthatóak el az elsősegélynyújtó tanfolyamon:
Elsődleges ellátás
– Vészhelyzeti szív-tüdő újraélesztés
– Mesterséges lélegeztetés maszkon keresztül
– Eszméletén lévő vagy eszméletlen sérült légútjainak ellenőrzése
– Komoly vérzés kezelése
– Sokk kezelése
– Gerinc sérülés kezelése
– Automata külső defibrillátor használata
– Fuldokló felnőtt ellátása
Másodlagos ellátás
– Sérülések ellátása
– Betegség ellátás
– Kötözési technikák
– Ficam és csonttörés ellátása

Tanfolyam előfeltétel: Nincs

Minimális korhatár: Nincs

Tanfolyam időtartama: 6-7 óra

Részvételi díj: 25.000 forint + áfa


Felkeltette érdeklődésedet búvártanfolyamunk? Előtte vegyél részt elsősegély tanfolyamunkon!

Azoknak a jelentkezőinknek, akik elhatározták, hogy búvártanfolyamaink valamelyikén részt vesznek, mindig azt tanácsoljuk, hogy beiratkozás előtt jelentkezzenek elsősegély tanfolyamunkra is. Ennek számtalan előnye van, hiszen így érezhetik maximálisan biztonságban magukat a résztvevők a búvártanfolyamon, később pedig már az oktatáson kívül, vízi terepen is.

A vizek világa nemcsak titkokat rejt, hanem esetleg veszélyforrásokat is, amelyekre fel kell készülni, ugyanis a megfelelő tudás hiánya nélkül nem fogsz tudni szakszerűen cselekedni. Elsősegély tanfolyamunkon a szakemberek minden helyzetre felkészítenek, így nemcsak saját magadon, hanem természetesen társaidon is segíthetsz esetleges baj esetén. Az elsősegély tanfolyamon nemcsak hasznos információkkal gazdagodhatsz, hanem olyan magabiztosságot is nyerhetsz, amitől még élvezetesebbé válik a búvárkodás.

Legyél előrelátó, búvártanfolyamunkra érkezz felkészülten, ehhez pedig vegyél részt elsősegély tanfolyamunkon! A jelentkezéshez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 


Elsősegély tanfolyamunkon hasznos tudást szerezhetsz!

Búvártanodánk elsősegély tanfolyamán felkészülhetsz a legkellemetlenebb szituációkra is, profi oktatók közreműködésével!

A búvárkodás rendkívül izgalmas tevékenység, aminek során a résztvevők közelebbről is megismerkedhetnek a tengerek világával. Sajnos ez a környezet több veszélyforrást is rejt magában, amikkel tanácsos számolni. Bármikor, bármilyen esemény bekövetkezhet, amiket a résztvevők csak úgy oldhatnak meg, ha kellő gyakorlattal, tudással rendelkeznek az elsősegélynyújtással kapcsolatban. Éppen ezért célszerű jelentkezni búvártanodánk elsősegély tanfolyamára.

Elsősegély tanfolyamunkon hasznos információkat szerezhetsz többek között az újraélesztésről vagy egy fuldokló felnőtt ellátásáról. A képzés után egy csonttörés, ficam szakszerű ellátása sem jelenthet kihívást, így társaid számára mindig a legjobbat nyújthatod. Búvártanodánk elsősegély tanfolyamán nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatra és arról sem feledkezünk meg, hogy lelkileg is felkészítsük a búvárokat a kellemetlen helyzetekre. Nem ritka, hogy egyesek hiába vannak birtokában a megfelelő tudásnak, az adott szituációban teljesen leblokkolnak, ilyen állapotban pedig nem tudnak segítséget nyújtani. Elsősegély tanfolyamunkon megtanulhatod kezelni ezeket a szituációkat, így leküzdheted a félelmeidet, ezáltal pedig másokat meg fogsz tudni menteni. Az órákat rutinos oktatók tartják, akiktől bátran kérdezhetsz, ők mindenre válaszolni fognak.

Ha régóta szeretnél belekóstolni a búvárkodásba, a tényleges képzés megkezdése előtt vegyél részt búvártanodánk elsősegély tanfolyamán! Weboldalunkon részletesebb tájékoztatót is találhatsz a képzésről. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett leszel az oktatás színvonalával. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, így nálunk nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlni az elsősegély tanfolyamért. Ha kérdéseid lennének, vagy jelentkeznél, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]