Haladó búvártanfolyam: ne hagyd veszni a megszerzett tudást!

Lépj tovább a kezdő szintről, fejleszd nálunk a megszerzett tudást haladó búvártanfolyamunk keretein belül! Új hobbid által izgalmas világba csöppenhetsz.

A búvárkodás sokak számára rejt izgalmakat, ezért bele is vágnak kezdő tanfolyamunk elvégzésébe. Itt a résztvevők megismerkedhetnek az alapokkal, fontos ismereteket sajátíthatnak el, amik lényeges szerepet töltenek be abban, hogy biztonságban érezzék magukat a merülés során.

Nem ritka, hogy egyesek megelégednek a kezdő búvártanfolyam nyújtotta tudással, azonban az így megszerzett elméleti és gyakorlati tudás nem igazán vezet be a búvárkodás igazi rejtelmeibe.

A haladó búvártanfolyammal kezdődnek csak igazán az izgalmak

A haladó búvártanfolyam segít, hogy még jobban elmélyülhess ebben az egyedülálló világban. Ha azt gondolnád, hogy kezdőként már mindent láttál és hallottál, érdemes inkább tovább lépned a haladó szintre, hiszen itt valóban már más megközelítésből kaphatsz információkat.

Az, hogy egy szintet feljebb lépsz, az önbizalmadat is nagymértékben növeli. Kiváló önismereti utazáson vehetsz részt a haladó tanfolyamon, amelyen keresztül egy új oldaladat is megismerheted.

Ha feljebb lépsz, egyúttal a határaidat is feszegetheted. Fejlesztheted a kitartásod, képességeid, ennek pedig az élet más területein is hasznát veheted.

Mi kell a haladó búvártanfolyam elvégzéséhez?

A kitartás és a maximalizmus mellett arra is szükség lesz a haladó szint elvégzéséhez, hogy részt vegyél a PADI Advanced Open Water vagyis AOWD búvártanfolyamon. Három szabadon választott és kettő kötelező merülésből áll, amelyeket elméleti oktatás előz meg.

A szabadon választott merülések százszázalékban a tanulók érdeklődési köréhez kapcsolódnak, így pedig egyúttal valóra válthatsz olyan álmokat, amik régóta lázban tarthatnak.

Tudj meg többet búvártanfolyamainkról, honlapunkon rengeteg információt találhatsz a kezdő és haladó szintről is!

Ha jelentkeznél, vagy kérdezni szeretnél, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, kollégáink készséggel válaszolnak mindenkinek.

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]