Haladó búvártanfolyam, ahol továbbképezheted magad!

Az AOWD búvártanfolyamon lehetőséged van tovább bővíteni az ismereteidet. Válassz bennünket, fejleszd képességeidet profi szakemberekkel!

Ha a búvárkodásról van szó, sokan szeretnének szintet lépni a tudásukban. Úgy érzik, hogy kezdőként már minden fontos dologgal megismerkedtek, amikre szükség volt az induláshoz, így bátran belevághatnak akár a haladó búvártanfolyamba is. Ahhoz, hogy az érdeklődők még magasabb szintre jussanak, és elérhessék a céljaikat a tanulás során, mindenképp profikra kell bízniuk magukat. Valódi hozzáértőkkel nem nehéz sikeressé válni ezen a területen, ráadásul olyan információkhoz is hozzájuthatnak a résztvevők, amik tankönyvekben egyáltalán nincsenek leírva. Amennyiben Te is szeretnéd tovább mélyíteni a tudásod, jelentkezz az AOWD búvártanfolyamunkra!

Haladó búvártanfolyamunkon lehetőséged lesz teljesen kibontakoztatni, fejleszteni a már megszerzett tudást. Igazi profiktól sajátíthatod el a legfontosabb technikákat, hozzájuthatsz nagyon értékes információkhoz. Búvártanfolyamunk valóban a résztvevők érdekeit szolgálják. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a foglalkozások a legmagasabb színvonalon legyenek megtartva. Minden feltétel adott ahhoz, hogy a tanulók továbbképezhessék magukat, és elérhessék céljaikat a jövőben. Kiváló lehetőség ez ahhoz, hogy még jobban megismerkedj ezzel a titokzatos, izgalmas világgal. A foglalkozásokon a szakemberek a rugalmasságot is előtérbe helyezik, például a szabadon választott merülések kiválasztását az egyén érdeklődési köre határozza meg.

Jelentkezz haladó búvártanfolyamunkra, hódítsd meg a tengerek világát, ehhez szerezd meg nálunk a megfelelő tudást! Az informatív, színvonalas oktatás mellett a jó hangulat is garantált a foglalkozások során. Új barátságokra, ismeretségekre is szert tehetsz, így akár már társakkal együtt is útnak indulhatsz. Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz a tanfolyamról. Ha kérdéseid lennének, vagy szeretnék jelentkezni, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]