Kezdő búvártanfolyam ajándékba!

Búvártanfolyam ajándékba is. Lepd meg az ünnepeltet igazán formabontó, izgalmas dologgal, vezesd be egy új világa, keress minket bátran!

Az ajándékvásárlás nem mindenki számára egyszerű, ugyanis nem igazán tudják, hogy minek is örülne igazán az ünnepelt. Sokan szívesen elhagynák a megszokott sémákat, és például a műszaki cikkek vagy nyaralás helyett más, izgalmasabb dolgot választanának. Amennyiben Te is ehhez a táborhoz tartozol, ajánljuk figyelmedbe a kezdő búvártanfolyamunkat! Részletek itt.

A kezdő búvártanfolyamra az ünnepelt biztosan nem fog számítani, hiszen ez a lehetőség nem mindennapi meglepetés! Ha érdeklődik a tengerek világa iránt, és szereti az izgalmas hobbikat, nem lehet kérdés, hogy a tanfolyamunkkal lepd meg. Profi szakemberek foglalkoznak az érdeklődőkkel, akik számára mindent biztosítunk ahhoz, hogy megszeressék a búvárkodást.

Búvártanfolyamunkat kedvező feltételekkel kínáljuk. Legyél kreatív az ajándékválasztáskor, gondolj ránk, és az ünnepeltet garantáltan lenyűgözheted! Ha bővebb információkra lenne szükséged, keress minket bátran a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]