Búvártanoda | buvartanoda.hu

MALDÍV-SZIGETEK HAJÓS SZAFARI

MÁRCIUS 3-10.


 

7 éjszakás hajós szafarit szervezünk a Maldív-szigetekre, a Blue Shark fedélzetére.


Miért a Maldív-szigetek?


A Blue Shark helyi szinten viszonylag egyszerű hajónak számít, ám így is megtalálható rajta mindaz a kényelmi és biztonsági felszerelés, amire szükségünk lehet. A 30 m hosszú, 10 méter széles hajón 9 kétszemélyes kabin található. Mindegyik klimatizált, saját mellékhelyiséggel és zuhannyal rendelkezik. A hajó legutóbb 2016-ban esett át teljes körű felújításon. A Blue Shark mellet - a helyi szokásoknak megfelelően - van egy kisebb hajó - Dhoni - is, ezen vannak a palackok, a kompresszor és a felszereléseink. Ez a hajó visz minket a merülőhelyekhez is. A pihenő időkben pedig eltávolodik és feltöltik a palackokat, így valóban zavartalan a pihenés a Blue Shark fedélzetén. 


És akkor nézzük a legfőbb információkat!

Tervezett időpont: 2018. március 3-10., de a repülőjáratoknak megfelelően +/-1 nap lehet az indulás és az érkezés.

Tervezett útvonal: Érkezés Male nemzetközi repülőterére, majd a hajóval North Male Atoll, South Male Atoll, Felidhoo Atoll, Meemu Atoll, South Ari Atoll és ismét North Male Atoll.

Igény esetén a túra után – önálló szervezéssel – lehetőség van egy második hét eltöltésére is valamelyik szigeten.
 


A túra ára 1600 USD, amely összeg a következőket tartalmazza:


Nem tartalmazza:   

 

Minimum létszám 7 fő, maximum létszám 18 fő. 

Előzetes jelentkezés 2017. szeptember 3-ig e-mailben.

Jelentkezéskor 30% (480 USD) foglaló fizetendő a részvételi díjból, mely lemondás esetén nem visszatérítendő! A maradék 70% befizetése az utazás előtt 75 nappal esedékes.

Jelentkezéskor 50.000 Ft foglaló a repülőjegy árából, mely lemondás esetén nem visszatérítendő. A maradék összeg befizetése utazás előtt 30 nappal esedékes.