Málta búvártúra

Májusban ismét Máltára szervezünk búvártúrát búvároknak és kísérőiknek.

Időpont: 2024. május 19-26.

Utazás Ryanair fapados járatával, 20 kg feladott + kézi poggyásszal.

Szállás egy 3*-os, medencés szállodában (7 éjszaka), reggelivel.

 

 

A búvárprogram 10 merülést tartalmaz. Ezek többsége partról történik a világhírű hajóroncsokhoz. A tervek szerint – fakultatív programként – merülhetünk a tonhal farmon is, ahol egyedülálló lehetőségként együtt úszhatunk a mázsás tonhalakkal. Ellátogatunk Gozó szigetre is, ahol merülünk a Blue Hole-ban. A korábbi máltai túráinkról videókat a Galériánkban tusz megnézni. https://www.buvartanoda.hu/galeria/

A búvártúrán lehetőség van kezdő (6 merülés), haladó és specialitás tanfolyamok elvégzésére.

A merülések ebédidőben befejeződnek, így délutánonként lazíthatunk, vagy igény esetén körbeutazhatjuk a szigeteket helyi buszjárattal vagy bérelt autókkal.

 

 

A búvártúra ára 1050 Euro, amely összeg tartalmazza a repjegyet, a szállást reggelivel, a reptéri transzfert, a búvár transzfert és a 10 merülést (kezdő tanfolyamosoknak 6 merülés). Nem búvároknak 730 Euro. (A repülőjegyek árának változása esetén a túra ára is változhat.)
A fenti összeg nem tartalmazza a fakultatív merülések árát, a reggelin kívüli étkezéseket és az egyéb fakultatív programokat.

Jelentkezni máricius 30-ig lehet 300 Euro foglaló befizetésével, de persze minél előbb, hogy biztosítva legyen a helyed.

Minimum búvár létszám 10 fő, maximum létszám 20 fő.

 

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]