Málta búvártúra

Szeptemberben ismét Máltára szervezünk búvártúrát végzett búvároknak és kísérőiknek.

Időpont: 2023. szeptember 18-25.

Utazás Ryanair fapados járatával, 20 kg feladott + kézi poggyásszal.

Szállás egy 3*-os, medencés szállodában (8 éjszaka), reggelivel.

A búvárprogram 10 merülést tartalmaz. Ezek többsége partról történik a világhírű hajóroncsokhoz. A tervek szerint – fakultatív programként – merülhetünk a tonhal farmon is, ahol egyedülálló lehetőségként együtt úszhatunk a mázsás tonhalakkal. Ellátogatunk Gozó szigetre is, ahol merülünk a Blue Hole-ban.

A búvártúrán lehetőség van haladó és specialitás tanfolyamok elvégzésére.

A merülések ebédidőben befejeződnek, így délutánonként lazíthatunk, vagy igény esetén körbeutazhatjuk a szigeteket helyi buszjárattal vagy bérelt autókkal.

A búvártúra ára 1050 Euro, amely összeg tartalmazza a repjegyet, a szállást reggelivel, a reptéri transzfert, a búvár transzfert és a 10 merülést. Nem búvároknak 730 Euro. (A repülőjegyek árának változása esetén a túra ára is változhat.)
A fenti összeg nem tartalmazza a fakultatív merülések árát, a reggelin kívüli étkezéseket és az egyéb fakultatív programokat.

Jelentkezni július 30-ig lehet 300 Euro foglaló befizetésével, de persze minél előbb, hogy biztosítva legyen a helyed. (Augusztustól már egyre kisebb lesz az esélye annak, hogy legyen szabad repjegy és szállás az adott dátumra.)

Minimum búvár létszám 6 fő, maximum létszám 20 fő.

 

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]