Mentőbúvár-tanfolyam

Miért érdemes elvégezned ezt a búvártanfolyamot?

A PADI Rescue Diver búvártanfolyam fontos és kritikus lépés ahhoz, hogy tudásod és gyakorlatod kiterjeszd a tisztán kedvtelési szinten túl is. Mint mentőbúvár megtanulod, hogy túl kell tekintened saját magadon, számításba kell venned más búvárok biztonságát és egészségét is.
A Rescue búvártanfolyam alatt felkészítünk Téged arra, hogy segítsd a problémák megelőzését búvárkodáskor és ha szükséges, változatos technikák felhasználásával kezelni tudd az esetleges vészhelyzeteket.
Bár a mentőbúvári képzés nyomán szerzett tudás természeténél fogva komoly helyzetekben kerülhet felhasználásra, a tanfolyam mégis élvezetes, és erősíti az önbizalmad.

Mi szükséges a mentőbúvár-tanfolyam elkezdéséhez?

Minimum AOWD minősítéssel vagy más képzési szervezettől származó búvárminősítéssel kell rendelkezned. 12 évesnél idősebbnek kell lenned. A Rescue búvártanfolyam befejezéséig be kell mutatnod EFR elsősegély tanfolyamodról az érvényes igazolásod. (Az EFR tanfolyamot szintén nálunk tudod elvégezni.)

Miből áll a képzés?

Elméleti képzés után 1 uszodai és 5 nyílt vízi merülésen veszel részt, ahol 12 mentési készséget gyakorlunk, amik leginkább előfordulhatnak búvárkodás alatt.

Mennyibe kerül?

A búvártanfolyam ára 75.000 forint + 55 EURO kártyadíj. Az összeg tartalmazza:
– Elméleti és gyakorlati oktatást
– Tankönyvet
– Búvárfelszerelést a tanfolyam idejére
A fenti ár nem tartalmazza az uszodai belépő, a merülések, illetve külföldi merülések esetén az utazás és szállás költségeit.
Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]