Búvártanoda | buvartanoda.hu

Senj

2020. augusztusában ismét a horvátországi Senjben búvárkodunk. És természeten - mint minden évben - most sem hagyjuk ki a karnevált!

   

Időpont: 2020.  augusztus 7. - 10. (Péntek-hétfő)

Utazás egyénileg, de igyekszünk az autókat megtölteni.

Szállás apartmanokban, várható ár kb. 30 Euro/fő/éj.

A búvárprogram ára kezdő tanfolyamosoknak 4 parti + 1 hajós merüléssel 190 Euro, haladó tanfolyamosoknak vagy túrázóknak 1 parti + 4 hajós merüléssel 220 Euro.


A túrán lehetőség van kezdő, haladó és specialitás tanfolyamok elvégzésére. Ezen a bázison lehetőség van a DPV (víz alatti vontató) spec. elvégzésére is!

Igény esetén - fakultatív programként - hétfő délelőttre utolsó programként tudunk szervezni merülést a közeli Krk-sziget híres roncsához, a Peltastishoz.

A karneválra való tekintettel hamar el kell indítani a szállások foglalását, ezért ha biztosan szeretnétek jönni és szeretnétek, hogy szobát is foglaljak nektek, akkor kérem, hogy legkésőbb június 10-ig - de lehetőleg minél előbb - jelezzétek e-mailben. Jelentkezés esetén 100 Euro foglalót is kérnék szépen.

 

 A túrára egyébként június 30-ig lehet jelentkezni, de akkor már nem biztos, hogy lesz szabad szállás erre az időszakra.Búvártúra Horvátországban! Merülj velünk a tengerbe!

Horvátország egyik fő vonzereje kétségtelenül a tenger maga, ami ezen a részen ráadásul fantasztikusan szép is. A hihetetlenül átlátszó, azúrkék víz nem csak a strandolók számára vonzó, de a búvárok fantáziáját is megmozgatja. Nem véletlenül szervezzük meg idén is a horvátországi Senjbe izgalmas búvártúránkat! 

Augusztus első felében néhány napot a horvát tengerparton töltünk, ahol  felfedezzük a csodás tengeri világot és elmerülünk a nagy kékségben. Itt végre mindenki kipróbálhatja az igazi, tengeri merülést, akinek még nem volt része benne! A búvártúrán kezdők és haladók számára is biztosítunk helyet, de akár a helyszínen is van lehetőség különféle tanfolyamok elvégzésére. Ha eddig csak medencében, vagy hazai vizekben búvárkodtál, itt az alkalom, hogy részt vegyél egy izgalmas nyaraláson, ahol tengerben búvárkodhatsz!

A búvártúrára június 30-ig lehet jelentkezni, de érdemes minél előbb jelezni a részvételt a gyorsan fogyó szabad helyek miatt. Keress minket bizalommal elérhetőségeinken és jelentkezz egy élményteli nyaralásra!