Tökéletes lebegőképesség specialitás búvártanfolyam

Mire jó a Peak Performance Buoyancy (PPB), azaz tökéletes lebegőlépesség specialitás búvártanfolyam?

A búvártanfolyam elvégzése után finoman szabályozhatod lebegőképességedet, ezáltal meghosszabbíthatod a lent töltött idődet a levegőfogyasztás csökkentése révén, és meg tudod hosszabbítani felszerelésed élettartamát.

Mit kell a kezdéshez?
Rendelkezned kell PADI Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver minősítéssel (vagy más szervezet által kiadott minősítő bizonyítvánnyal)
Minimális életkor: 10 év

Miből áll a tanfolyam?
A Peak Performance Buoyancy Specialty búvártanfolyam során a súlyok helyes mennyiségének meghatározásához használni fogod a PADI Alapvető súlyzási irányelveit. Azután gyakorolni fogod a csúcsteljesítményű lebegőképesség alapjait két nyílt vízi merülésen, beleértve a lebegőképesség ellenőrzését, a lebegőképesség víz alatti finombeállítását, a súlyok elhelyezését a trimmeléshez, az áramvonalazást és a vizualizációt is.

Mennyi időt vesz igénybe?
Ajánlott tanfolyami óraszám: 5 óra
Minimális nyílt vízi képzés: egy nap alatt két merülés

Részvételi díj: 35.000 forint + 55 EURÓ kártyadíj

Búvártanfolyam a lebegőképesség fejlesztéséhez

Búvártanfolyam a tökéletes lebegőképesség elsajátításához és begyakorlásához! Búvárként még nem vagy birtokában minden olyan képességnek, amivel a legtöbbet tudod kihozni magadból és ebből a tevékenységből? Most lehetőséged van arra, hogy csupán öt órányi tanfolyammal tökéletesítsd a tudásodat vagy megtanuld a technikát, aminek eddig még nem voltál a birtokában.

búvártanfolyamon a lebegőképesség szabályozását tanítjuk meg minden résztvevőnek. A lebegőképesség minél profibb elsajátítása sok előnnyel jár a víz alatt. A búvárkodás során a merüléshez, a mélység változáshoz való alkalmazkodáshoz a lebegés gyakorlására van szükség. Azok a búvárok, akik igazán sokat merültek már, tudják szinte mozdulatlanul kivitelezni ezt a tevékenységet. A profi lebegés segít abban, hogy kevesebb levegőt használj, szinte észrevétlenül legyél jelen a vízivilágban, tökéletes kontroll alatt tartasd a mozdulataidat. A búvártanfolyamon megtanítjuk, hogy miként takarékoskodj az energiáddal, használd a felszerelésed és a testedet erőfeszítés nélkül.

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]