Vízalatti fényképezés specialitás búvártanfolyam

Miért válaszd a PADI Underwater Photography, azaz vízalatti fényképezés búvártanfolyamot?

A PADI Underwater Photographer Specialty búvártanfolyam annak megtanulásában segít, hogyan készítsd el első víz alatti fényképeidet, vagy segít finomítani már meglevő készségeidet, hogy olyan fényképeket készíthess, amelyek elképesztik barátaidat.

Mit kell tenned a kezdéshez?
Rendelkezned kell PADI Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver minősítéssel (vagy más szervezet által kiadott minősítő bizonyítvánnyal)
Minimális életkor: 10 év

Mit fogsz csinálni?
Meg fogod tanulni a víz alatti fényképezés alapelemeit, azaz a kompozíciót és a fényképezőgép kezelését, különös tekintettel a gyakorlati technikákra. Megtanulod a víz alatti fényképezés merüléseinek tervezését, szervezését, eljárásait, technikáit és potenciális problémáit. Azt is megtanulod, hogyan viseld gondját és hogyan tartsd karban fényképezőgépedet és felszerelésedet.

Mennyi időt vesz igénybe a búvártanfolyam?
Ajánlott tanfolyami óraszám: 12 óra
Minimális nyílt vízi képzés: egy nap alatt két merülés

Részvételi díj: 35.000 forint + 55 EURÓ kártyadíj


Fényképezz a víz alatt!

Van már búvár képesítésed, de itt nem szeretnél megállni? Szívesen elsajátítanád a víz alatti fényképezés technikáját? Keress fel minket bizalommal, velünk megtanulhatod, hogyan készíts gyönyörű vízalatti felvételeket!

Jelentkezz most, és iratkozz be búvártanfolyamunkra! Az UW Photographer Diver búvártanfolyamon nem kell heteket, hónapokat töltened, hiszen akár már 12 óra alatt is mindent megtanulhatsz arról, hogy milyen speciális eszközök szükségesek a vízalatti fényképezéshez. Búvártanfolyamunkon megmutatjuk, hogyan használd ezeket az eszközöket, és azt is, hogyan hozd ki belőlük a legtöbbet, hiszen nem elég tudni, miként működik, hasznos lehet egy-két fortély, trükk is, amit búvárkodás közben alkalmazhatsz.

Fordulj hozzánk bizalommal, és jelentkezz UW Photographer Diver búvártanfolyamra, hogy csodás képeket készíthess ott, ahová nem mindenki jut el! Honlapunkon feltüntetett elérhetőségeken kapcsolatba léphetsz velünk, hogy mindent megtudhass búvártanfolyamaink részleteiről!

 


 

UW Photographer Diver búvártanfolyamon tanulhatsz meg fotózni

Az UW Photographer Diver búvártanfolyam egy olyan tudást ad a tanfolyamot elvégző búvároknak, ami a víz alatti élményeket még színesebbé tudja tenni. A vízi világ megismerése a merülés egyik óriási előnye, amit szárazföldön nem kaphat meg senki sem. Merülj az óceán mélyére úgy, hogy elvégezted az UW Photographer Diver búvártanfolyamot és fedezd fel, milyen csodálatos élet folyik odalenn! A megfelelő tudással és felszereléssel minden alkalommal egy újabb megörökített pillanattal lehetsz gazdagabb, amit meg tudsz osztani másokkal is.

Az UW Photographer Diver búvártanfolyamra fiatalabb korosztály is jelentkezhet, hiszen már 10 éves kortól nyitva áll előtted a tanfolyam. Minden jelentkezőnek rendelkeznie kell a búvár tudását igazoló dokumentumokkal, mert itt nem a búvárkodást tanítjuk, hanem a víz alatti fényképezést.

A búvártanfolyamunkon már 12 óra alatt el tudod sajátítani azokat az alapokat, amikkel egyedül is boldogulhatsz a víz alatt. Ha érdekel a lehetőség, jelentkezz a következő, induló tanfolyamra!

 
Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]