Búvártanoda | buvartanoda.hu

Webshop

Boltunkban az Aqualung, a Cressi, az Akona és további gyártók termékeit találod meg. Gyere el és próbáld fel, vagy rendeld meg webshopunkban!Tudnivalók az alapvető búvárfelszerelésről

Tudnivalók az alapvető búvárfelszerelésrőlSokan érdeklődnek a tengerek világa iránt, amit csakis búvárkodás útján lehet felfedezni. Ahhoz, hogy izgalmas kalandban lehessen részünk, nem csak a tanfolyami részvételünk fontos, hanem a megfelelő búvárszett beszerzése is!

A maszk az alapvető búvárfelszerelések közé tartozik, enélkül elképzelhetetlen a búvárkodás. A maszkok terén széles kínálattal találkozhatunk a szaküzletekben, az egészen egyszerű egylencsés típustól kezdve a digitális kijelzőt is magába foglaló modellekig ma már szinte minden beszerezhető, attól függően, hogy mennyire profi kellékeket szeretnénk.

 

Az uszonyok esetében szintén különböző típusokkal találkozhatunk, melyeket eltérő célokra készítenek, ezért érdemes alaposan tájékozódni. A búvárfelszerelést gyártó cégek sokszor éveken át kutatják, tesztelik a megfelelő anyagösszetételt és kialakítást annak érdekében, hogy a legkisebb erőfeszítéssel minél nagyobb hajtóerőt lehessen elérni.

 

A búvárszettekből nem hiányozhatnak a légzőcsövek sem, melyek tekintetében érdemes jól felszerelt típust választanunk (például hullámtörővel ellátott verzió), hiszen ez a biztonságunkat szolgálja.

 

Nézz körül webshopunkban, rendelj minőségi búvárszettet, és merülj el a tengerek világában!


Utazás a mélytengeri királyságokba a legjobb eszközökkel

Utazás a mélytengeri királyságokba a legjobb eszközökkelSzeretnéd felfedezni a mélytengeri birodalom minden rejtett és izgalmas szegletét? Elveszettnek hitt királyságokat látni, vagy színes kavalkádként úszó halakkal, gyönyörű korallszigetekkel és más, szépséges élőlényekkel találkozni? Akkor Neked mindenképpen profi búvárfelszerelésre lesz szükséged!

 

A minőségi búvárfelszerelések első és legfontosabb ismérve a biztonság. Ha olyan ruhára és kellékekre vágysz, amikben garantáltan biztonságban érezheted magad, nálunk jó helyen jársz!

 

Cégünkkel pedig olyan egzotikus helyeken próbálhatod ki új búvárfelszerelésedet, mint a horvátországi Mali Losinj, vagy a Vörös-tenger egyiptomi része, és a lista ezekkel még nem ért véget, folyamatosan azon dolgozunk, hogy az érdeklődőknek újabb és újabb helyeket biztosítsunk a búvárkodáshoz.

 

Szeretnél többet megtudni a nálunk vásárolható búvárfelszerelésekről? Még csak most ismerkedsz ezzel a világgal, és először búvártanfolyamon vennél részt? Nézz szét weboldalunkon, és amennyiben maradt kérdésed, bátran vedd fel munkatársainkkal a kapcsolatot!