Búvártúrák: próbáld ki tudásod mesebeli helyeken!

Szeretnéd kipróbálni búvár tudásod vagy tovább fejlesztenéd magad? Tarts velünk búvártúráinkon, amelyek mesebeli helyekre kalauzolnak el!

Legyen szó bármilyen tudásszintről, nem mindenkinek könnyű megtalálni a megfelelő programokat és helyszíneket. Egyeseknek igazából arra sincs idejük, hogy áttekintsék a különböző lehetőségeket, illetve tartanak attól is, hogy esetleg rosszul döntenének, így egy meglehetősen kellemetlen élményben lenne részük búvárként.

Ilyen esetekben érdemes inkább hozzánk fordulni, hiszen tudjuk, hogy hol érdemes búvártúrákat tartani. Igyekszünk a változatos kínálat kialakítására, ahol mindenki megtalálhatja az érdeklődésének, tudásszintjének megfelelő alternatívákat. Íme két remek lehetőség a közeljövőben!

 

Búvártúra Máltán szeptemberben

Azoknak, akik a nyári szezon után utaznának, szeptemberi, máltai búvártúránkat ajánljuk. Ezen az utazáson lehetőség van speciális és haladó tanfolyamok elvégzésére is, mivel a hely ideális körülményeket kínál a búvártudás fejlesztéséhez.

Fakultatív program is várható a túrán, amelyen lehet merülni tonhal farmon, így hatalmas halakkal úszhatsz együtt. A végzett búvárok kísérővel is utazhatnak. A merülések után lehetőség van délutánonként pihenni, vagy közösen felfedezni a szigetet.

További információ: https://www.buvartanoda.hu/malta_buvartura/

 

Búvártúra Egyiptomban haladó búvároknak

 A november 5-12. tartandó búvártúránkat kifejezetten az AOWD vagy magasabb minősítésű búvároknak szervezzük. A Vörös-tenger egyik legkiválóbb hajójával indulunk. Itt találkozhatunk delfinekkel, cápákkal, teknősökkel, garantáljuk, hogy a résztvevőknek felejthetetlen élményekben lesz részük.

A körülmények itt megkövetelik a kellő tapasztalatot, gyakorlatot. Ahhoz, hogy ezen a terepen biztonságban érezd magad, minimum 40 naplózott merüléssel kell rendelkezned, továbbá a haladó minősítésedre is szükséged lesz.

További információ: https://www.buvartanoda.hu/egyiptomi-buvartura/

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz a búvártúrákról. Ha kérdéseid lennének vagy szeretnél jelentkezni, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]