Kezdő búvártanfolyam: induljon izgalmasan az év!

Az új évben szeretnél izgalmas hobbira szert tenni? Ajánljuk figyelmedbe a PADI kezdő búvártanfolyamunkat, amely igazán kedvező opció az induláshoz.

Most, hogy elérkezett az új év, sokan szeretnének valamilyen új hobbira szert tenni, így hasznosan tölthetik a szabadidejüket, és plusz tudásra tehetnek szert. A január, február egyeseket kifejezetten lehangolnak, így ezért is lenne fontos, hogy valamilyen új tevékenységet találjanak, amivel elterelhetik a figyelmüket a téli időszak komorságáról.

Induljon lendületesen az év kezdő búvártanfolyamunkkal!

Kezdő búvártanfolyamunk kifejezetten ideális választás az évkezdéshez, amellyel garantáltan formába lendülsz, és nem fogsz unatkozni. Vannak olyanok, akiknek ez igazán drasztikus lépést jelent, azonban megéri belevágni, hiszen egy rendkívül hasznos, szórakoztató hobbira tehetsz szert.

A kezdő búvártanfolyam keretein belül minden tanulóra maximális figyelmet szentelünk, hiszen csak így lehet hatékonyan elsajátítani a legfontosabb technikákat. A fő célunk az, hogy minél több emberrel megszerettessük ezt a fantasztikus világot. Kiváló csapatok jönnek össze, új kapcsolataid is lehetnek. Ennél jobb évkezdés nem is lehet!

PADI kezdő búvártanfolyam: kedvező lehetőség az elméleti anyaghoz

A búvártanfolyamnak van elméleti része is, ami legalább ugyanolyan fontos, mint a gyakorlat. Ehhez igazán rugalmas, kényelmes alternatívát kínálunk, ugyanis a PADI kezdő búvártanfolyam anyagát akár otthon is megtanulhatod.

A digitális tananyagok lehetővé teszik, hogy folyamatosan induljanak a képzéseink, így pedig még mindig tudsz jelentkezni a tanfolyamra.

Nyáron akár már együtt merülhetünk, a tanfolyamok befejezése után sem engedjük el a tanulók kezét, búvártúráinkon később részt vehetnek az igazán lelkes személyek. Lelkiismeretes, profi oktatók segítik a tanulókat tanfolyamainkon.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz a képzésről. Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További információ: https://www.buvartanoda.hu/kezdo-buvartanfolyam/

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]