Kezdő búvártanfolyam: sosem késő belekezdeni valami újba!

Mindig is érdekelt a búvárkodás, de úgy érzed, hogy lemaradtál erről a lehetőségről? Sosem késő belekezdeni a tanulásba, gyere kezdő búvártanfolyamunkra!

Sokakat lenyűgöz a búvárkodás világa. A tengerek élőlényei, titokzatos közege kifejezetten vonzzák az érdeklődőket, azonban egyesek csak a természetfilmekig jutnak. Nem is nagyon mernek tovább lépni, aminek több oka is lehet. Gyakran hangsúlyozzák ki azt az érintettek, hogy ők már lemaradtak a tanulás lehetőségéről, így nem is próbálkoznak meg azzal, hogy új ismereteket szerezhessenek testközelből.

Az igazság az, hogy sosem késő elkezdeni a tanulást, ráadásul a kezdő búvártanfolyamunk minden szempontból kedvező lehetőséget kínál a tanuláshoz, így nincs lehetetlen ezzel kapcsolatban sem.

Kezdő búvártanfolyam, ahová bármikor becsatlakozhatsz

Tisztában vagyunk azzal, hogy egyesek sokat őrlődhetnek azon, hogy vajon belevágjanak-e a tanulásba. Éppen ezért tartottuk praktikusnak azt, hogy a kezdő búvártanfolyamainkat rugalmasan, folyamatosan indítjuk, így tulajdonképpen senki nem maradhat le a jelentkezésről.

Már az, hogy nincsenek szigorú határidők, keretek, sokaknak megkönnyebbülést okozhat, és nagyobb kedvvel vetik is bele magukat a tanulásba. Nálunk el lehet felejteni a kötöttségeket, hiszen a célunk az, hogy kedvet csináljunk a búvárkodáshoz, és a legjobbat hozzuk ki a résztvevőkből.

Az elméletet saját időbeosztás szerint tanulhatod

Nagy segítség az, hogy az elméletnél sincsenek kényelmetlen kötöttségek, mert akkor foglalkozhatsz a tananyaggal, amikor a szabadidőd engedi. Az általunk kínált lehetőséggel könnyedén közelebb kerülhetsz álmaid megvalósításához, és természetesen a tanfolyam elvégzése után sem engedjük el a kezedet.

Különböző búvártúrákat indítunk, amelyeken a kezdők is részt vehetnek, így később terepen is kipróbálhatják magukat.

Jelentkezz mihamarabb a kezdő búvártanfolyamra! Ha bővebb információkra lenne szükséged, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További infó: https://www.buvartanoda.hu/kezdo-buvartanfolyam/

 

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]