Próbamerülés | buvartanoda.hu

Próbamerülés

Érdekel a búvárkodás?

Kíváncsi vagy a víz alatti világra?

Gondolkozol egy kezdő búvártanfolyam elvégzésén, de még nem búvárkodtál?

Próbáld ki velünk a búvárkodást! 

Búváriskolánkban lehetőséged van megtapasztalni, hogy milyen is a búvárkodás. A téli hónapokban uszodai foglalkozásainkon, melegebb időkben pedig hazai tavainkban, vagy akár az Adrián!
Ehhez a próbamerüléshez semmilyen előképzettség nem szükséges, és nem kell elvégezned búvártanfolyamot. Meghallgatod rövid eligazításunkat, adunk részedre egy búvárfelszerelést, és már jöhetsz is velünk felfedezni a víz alatti csodálatos világot!

Ha szeretnéd kipróbálni velünk a búvárkodást, nem kell mást tenned, csak jelentkezel valamelyik elérhetőségünkön, időpont-egyeztetés céljából.


A Discovery próbamerülés ára: 6.900 forint uszodában.

Ha tetszett a próbamerülés jelentkezz búvártanfolyamainkra is!Izgalmas hobbira vágysz? Vegyél részt búvártanfolyamunkon!

Vitathatatlan, hogy izgalmakra szükség van a szürke hétköznapokban, ezért nem véletlen, hogy az emberek főként olyan szabadidős tevékenységeket választanak, amiben az ilyen élményeket átélhetik. Ha Te is ebbe a táborba tartozol, azonban még nem találtad meg az izgalmakat biztosító hobbidat, ne kutass tovább, hanem vegyél részt búvártanfolyamunkon!

Egy búvártanfolyamon garantált az izgalom és az emlékezetes pillanatok, hiszen már önmagában a búvárkodás egy rendkívül mozgalmas tevékenység, így, ha bennünket választasz, örök élményekkel gazdagodhatsz, amikről másoknak is szívesen fogsz beszámolni! A búvártanfolyam elvégzése után kezdődnek a valódi izgalmak, ugyanis olyan tudás birtokában leszel, aminek köszönhetően nem jelenthet problémát a tengerek felfedezése, így a következő üdüléseden akár egy búvárprogramon is részt vehetsz!

Merülj el egy izgalmas hobbiban, készülj fel velünk a tengerek felfedezésére! A búvártanfolyamra történő jelentkezéshez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!