Próbamerülés | buvartanoda.hu

Megismerkednél a búvárkodással? Várunk egész évben próbamerülésre!

A tengerek világa rengeteg embert vonz, viszont ahhoz, hogy bárki közelebbről megismerkedjen ezzel a titokzatos és különleges tereppel, el kell kezdenie a búvárkodással foglalkozni. Ha Te is régóta szeretnél elmerülni a vízben, és ehhez kipróbálnád a búvárkodást, vegyél részt próbamerülésen!

A próbamerülésen lehetőséged van közelebbről megismerkedni a búvárkodással, így felmérheted határaidat, és azt, hogy valóban komolyan érdekel-e ez a tevékenység. A próbamerüléseken biztonságos körülmények várnak, profi szakemberek vesznek körbe, miközben Te életre szóló élményeket szerezhetsz. A próbamerüléshez egész évben biztosítjuk a megfelelő terepet: téli időszakban értelemszerűen fedett helyen történik a merülés, viszont nyáron lehetőség van már akár első alkalommal is elmerülnöd a tenger világában.

A próbamerüléssel szerzett pozitív élmények kiváló alapot adnak ahhoz, hogy folytasd a búvárkodást a jövőben. Ismerkedj meg közelebbről a vizek világával, a próbamerülésen történő részvételhez pedig vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünkön!

Ha szeretnéd kipróbálni velünk a búvárkodást, nem kell mást tenned, csak jelentkezel valamelyik elérhetőségünkön, időpont-egyeztetés céljából.

A Discovery próbamerülés ára: 6.900 forint uszodában.

Ha tetszett a próbamerülés jelentkezz búvártanfolyamainkra is!Izgalmas hobbira vágysz? Vegyél részt búvártanfolyamunkon!

Vitathatatlan, hogy izgalmakra szükség van a szürke hétköznapokban, ezért nem véletlen, hogy az emberek főként olyan szabadidős tevékenységeket választanak, amiben az ilyen élményeket átélhetik. Ha Te is ebbe a táborba tartozol, azonban még nem találtad meg az izgalmakat biztosító hobbidat, ne kutass tovább, hanem vegyél részt búvártanfolyamunkon!

Egy búvártanfolyamon garantált az izgalom és az emlékezetes pillanatok, hiszen már önmagában a búvárkodás egy rendkívül mozgalmas tevékenység, így, ha bennünket választasz, örök élményekkel gazdagodhatsz, amikről másoknak is szívesen fogsz beszámolni! A búvártanfolyam elvégzése után kezdődnek a valódi izgalmak, ugyanis olyan tudás birtokában leszel, aminek köszönhetően nem jelenthet problémát a tengerek felfedezése, így a következő üdüléseden akár egy búvárprogramon is részt vehetsz!

Merülj el egy izgalmas hobbiban, készülj fel velünk a tengerek felfedezésére! A búvártanfolyamra történő jelentkezéshez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!