Próbamerülés vagy búvártanfolyam? Kezdd nálunk a tanulást!

Érdekel a búvárkodás, de még nem tudod, hogyan állj neki a tanulásnak? Ismerkedj meg szolgáltatásainkkal, válaszd a Neked szimpatikusat!

Sokan érdeklődnek a tengerek világa iránt, azon belül is a búvárkodás az, ami egyesek figyelmét kifejezetten felkelti. Vannak olyanok, akik igen hosszú ideje álmodoznak arról, hogy belevágnak a tanulásba, viszont ezen a ponton el is akadnak. A gondot gyakran az okozza, hogy tartanak a kudarcoktól. Lehet, hogy a képzeletben rendkívül vonzó számukra a búvárkodás, azonban terepen már félnének a merüléstől.

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy egyeseknek több kételyük is van a búvárkodással, önmagukkal kapcsolatban, igyekeztünk többféle szolgáltatást is biztosítani az érdeklődőknek. A próbamerülés hatalmas segítség azok számára, akik hosszabb ideje gondolkodnak azon, hogy belevágjanak-e a tanulásba. Itt kiderülhet, hogy az egyén mennyire tud helyt állni egy számára még ismeretlen terepen. A jelentkezők több kérdésükre is megkaphatják a választ mind a búvárkodás, önmaguk megismerése terén.

Ha az érdeklődők úgy látják, hogy a próbamerülés sikeres volt számukra, tovább léphetnek a kezdő búvártanfolyamunkra, ahol profi szakemberek kalauzolják el őket ebben az izgalmas világban. Minden egyes búvártanfolyamunkon és a próbamerülésen egyaránt azon vagyunk, hogy a jelentkezők pozitív élményekkel gazdagodjanak. Sokak bizonytalansága elmúlhat, és végre száz százalékban a búvárkodással foglalkozhatnak.

Te is régóta gondolkozol azon, hogy új hobbiba vágj bele, és ehhez a búvárkodást tartanád a legideálisabb választásnak? Keress bennünket, és kezd nálunk a tanulást, így el tudsz jutni a kitűzött célig! A próbamerülést egész évben tudjuk biztosítani, akár most is jelentkezhetsz már.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz rólunk, tanfolyamainkról. Lehetőséged van ajándékutalványt is vásárolnod, így akár családtagodat, barátodat is meglepheted a képzéssel vagy a próbamerüléssel.

Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

További információ:

Kezdő búvártanfolyam

Próbamerülés

Tel:06/1 613-26-86
Mobil:06/20 958-04-91
E-mail:[email protected]